Feestdagen cadeautips voor dames

by Berden Fashion

Een cadeau is altijd een mooi gebaar, zeker in deze bijzondere tijd. Weet je nu niet zo goed wat je moet geven óf moet vragen? Dan ben je bij Berden aan het juiste adres. We bieden je volop inspiratie met de leukste cadeaus. Of je nu gaat voor een prachtig paar oorbellen of een mooie tas, voor iedere vrouw vind je de perfecte gift.

Sieraden

Wanneer de feestdagen voor de deur staan, blijven sieraden toch wel de favorieten onder de kerstcadeaus. Een superleuk cadeau want je hebt er vaak jaren plezier van! In onze collectie vind je een gevarieerd aanbod van sieraden en horloges in iedere prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een gouden paar oorbellen, een minimalistisch armbandje of een zilveren horloge: bij Berden vind je altijd het geschikte sieraad. Ook hebben we ringen in de collectie.

Feestjurkjes

Er zullen dit jaar minder feestjes op de planning staan tijdens de feestdagen dan dat je gewend bent, maar hé dat betekent niet dat je ze niet in stijl wilt vieren. Daarom is de perfecte feestoutfit onmisbaar! Zo zie jij er elegant en stijlvol uit tijdens een diner met vrienden of familie. Berden is de specialist als het gaat om kleding. In de collectie vind je dan ook topmerken als Josh V, NIKKIE, Moss Copenhagen, Joseph Ribkoff en ONLY. Wat trek jij aan? Ga voor een stijlvol jurkje met glitters, een lederen rok of een jumpsuit. Stralen zal je zeker!

Accessoires voor de winter

Naast een warme winterjas en leuke laarzen, heb je natuurlijk ook behoefte aan passende accessoires zoals handschoenen, een muts of een sjaal. Zo is jouw winteroutfit helemaal compleet en vat je geen kou! In de collectie van PIECES, Cartoon of VERO MODA vind je prachtige sjaals. Zowel in effen kleuren als met mooie dessins. Ook in de collectie van BRAX ben je aan het juiste adres voor winteraccessoires. Superleuke handschoenen en mutsen vind je hier! Ontdek jouw favorieten nu bij Berden.

Riemen, tassen en koffers

Zeg nou zelf; een vrouw heeft nooit genoeg tassen! Een perfect cadeau om te vragen voor de feestdagen. Ben je op zoek naar een handtas, een clutch of juist een weekendkoffer? Je vindt het allemaal in onze collectie. De ruime collectie zorgt ervoor dat je voor ieder wat wils kunt vinden. Valentino, SUITSUIT of Cowboysbag; ontdek nu de topmerken. Daarnaast is de riem een echte mode-accessoire geworden. Je ziet het terug in diverse trendy looks van nu. Combineer bijvoorbeeld een riem met een lange rok of accentueer  je ermee taille bij een jurkje. Van riemen met animalprint tot leer en imitatieleer: iedereen outfit krijg een perfecte touch met dit trendy accessoire.

Lingerie

Lingerie cadeau geven is natuurlijk altijd een romantisch gebaar. Bij Berden helpen we je dan ook graag hierbij. Het is namelijk wel belangrijk dat je de juiste maat geeft en dat het bij haar past. Ga bijvoorbeeld voor een kanten bralette of juist een bh in een prachtige en opvallende kleur. Ontdek merken als Marlies Dekkers, Simone Pérèle, Calvin Klein of Mey.

vrouw_sieraden
tassen
vrouw

Bekijk alle cadeaus voor haar >

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer