4 manieren om je cropped jeans te combineren

by Berden Fashion

Dit seizoen kun je er niet meer omheen: de cropped jeans. Je enkels mogen gezien worden! Deze toffe denim trend heeft rechte pijpen is een erg populair item. De cropped jeans valt net boven de enkel en geeft jouw outfit een trendy look. Dit seizoen duikt de cropped jeans weer op in de modewereld. Met het voorjaar in het vooruitzicht is deze jeans echt een musthave. Je kan ze op diverse manieren matchen en zo verschillende looks creëren. In elke stijl en voor elke gelegenheid.

Wat is een cropped jeans?

Een cropped jeans is niet meer weg te denken uit de modewereld, maar wat is het eigenlijk? De jeans is wat korter dan een gewone spijkerbroek en wordt lekker hoog gedragen. Kortom, een hippe spijkerbroek die je enkels laat zien. Je broek oprollen hoeft dus niet meer. Cropped jeans zijn er in veel verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een skinny cropped jeans of flared fit. Een cropped jeans staat iedereen, maar zorg er wel voor dat je kiest voor een model dat bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een high waist model als je jouw benen langer wilt laten lijken. Maar hoe draag je de cropped jeans? Het moet natuurlijk niet lijken alsof je hoogwater hebt. Er zijn talloze manier om de jeans te stylen. Benieuwd welke looks je kunt creëren? In deze blog zetten we verschillende stijlen met de cropped jeans op een rij.

Casual look

De cropped jeans is perfect voor een casual look. Een fijne alledaagse outfit waarmee je er ook nog eens trendy uitziet. Combineer de cropped jeans met een paar vlotte sneakers of andere fijne schoenen. Draag er een comfy sweater op of een leuke tshirt. Heerlijk comfortabel en modieus. Tip: omdat er een groter deel van je enkel zichtbaar is het leuk om je enkelbandje tevoorschijn te halen.

cropped jeans
cropped jeans
cropped jeans

Office look

Je hoeft je niet langer te beperken tot een strak kostuum. Een cropped jeans kan prima aan naar kantoor. Deze jeans past ontzettend goed bij een zakelijke stijl. Style de jeans met klassieke items waarmee je een zakelijke outfit creëert die toch comfortabel is. Hoe donkerder de jeans, hoe formeler en chiquer de uitstraling. Combineer de cropped jeans met een elegante blouse of een goede blazer. In combinatie met elegante schoenen is jouw outfit compleet. Liever geen hakken? Ga voor mooie enkellaarsjes. 

cropped jeans
cropped jeans
cropped jeans

Sportieve look

Als je van een sportieve look houdt, is de cropped jeans iets voor jou! Met de cropped jeans creëer je een mooie en praktische outfit. In combinatie met een crop top tshirt is jouw look compleet. Een cosy, losjes vallende model van het shirt onderstreept de sportieve stijl. Combineer de cropped jeans met sportieve sneakers, deze mogen bij een sportieve outfit niet ontbreken. Met toffe hoge sokken, geef je jouw outfit net dat beetje extra.

cropped jeans
cropped jeans
cropped jeans


Feestelijke look

Ga je een avondje uit? Ook dan is de cropped jeans een goede keus. Combineer de cropped jeans met een elegante blouse voor een chique avondje uit. In combinatie met een paar stylish heels of een trendy jas is spijkerbroek helemaal niet meer zo casual. Met wat stijlgevoel kun je een jeans echt feest waardig maken! Voor een feestelijke look kun je kiezen voor de cropped flared jeans. Deze jeans is erg trendy en perfect om te combineren met een feestelijke top. Eén ding is zeker: jij steelt de show.

cropped jeans
cropped jeans
cropped jeans

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer