Festival outfit trends van 2024 voor dames

by Berden Fashion

Het wordt steeds mooier weer en dat betekent dat het festivalseizoen steeds dichterbij komt. Wij kunnen niet meer wachten tot het festivalseizoen eindelijk weer van start gaat. Een festival outfit moet natuurlijk praktisch en comfortabel zijn, maar nog belangrijker: Je wil er uiteraard fantastisch uitzien. Festivals zijn niet alleen ontzettend gezellig en leuk, het is ook een plek voor het maken van de mooiste foto’s. Je wilt lekker opvallen en genieten en met deze trends van 2024, gaat dat zeker lukken!

Felle kleuren

Kleur, kleur en nog eens kleur! Ruil je donkere kleren van de winter maar in voor felle kleuren! Deze zomer zijn de felle kleuren weer helemaal on-trend. Ga voor één fel item of combineer verschillende felle items met elkaar om extra op te vallen. Van een knalroze jurk tot aan een opvallende broek in het fel groen, het kan dit seizoen allemaal. Hoe feller, hoe beter!

festival outfit trends dames felle kleuren
festival outfit trends dames felle kleuren
festival outfit trends dames felle kleuren

Matching sets

Comfortabel, veelzijdig, makkelijk te stylen én ontzettend mooi. Wat wil je nog meer? Met leuke co-ord sets zit je altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een set met een toffe print of juist met een effen kleur. Een bijpassende set is echt een musthave voor dit festivalseizoen. Het leuke eraan is dat je de set ook kan mixen en matchen waardoor je meer outfits kan creëren. 

festival outfit trends dames matching sets
festival outfit trends dames matching sets
festival outfit trends dames matching sets

Denim shorts

We hebben hem allemaal wel in de kast hangen, de all time favorite: Spijkershort. Het blijft een trend en is perfect voor een stoere festivallook. Met dit fashion item zal je zeker stralend voor de dag komen. De korte spijkerbroek zit comfy en blijft een echte musthave. Maak jouw look compleet met een gave sneaker of draag hem met een paar leuke cowboy laarzen.

De wijde broek

Het weer zit niet altijd mee in ons koude kikkerlandje. We hopen natuurlijk dat het zonnetje gaat schijnen. Ook met frissere temperaturen wil jij de show stelen! Een wijde broek is altijd festival-proof en een echte trend op dit moment. Gaaf met een vrolijk printje of juist een stoere denim. Er zijn veel verschillende manieren om deze trendy broek te dragen. Combineer bijvoorbeeld met een crop top en je bent helemaal ready. Is het wat kouder? Trek dan een leuke trui aan voor een warme outfit.

festival outfit trends dames de wijde broek
festival outfit trends dames de wijde broek
festival outfit trends dames de wijde broek

Gehaakte alles

Gehaakte tops, jurken, truien, co-ords en broeken. De trend is een tijdje weggeweest, maar deze zomer zijn de gehaakte items weer helemaal terug. De trend zorgt voor een leuke boho-chic look en is perfect voor dit festivalseizoen. Wij gaan veel gehaakte topjes zien dit seizoen en wij zijn helemaal fan. Ga vooral niet voor felle kleuren, maar houdt het meer neutraal. De trend zelf is namelijk al uniek genoeg en jij zult zeker veel complimenten ontvangen.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer