Festival outfit trends van 2024 voor heren

by Berden Fashion

Het is bijna zover: Het festivalseizoen gaat weer van start! Kun je niet wachten om te genieten van de beste muziek met je vrienden? Wij ook niet! Het is natuurlijk een feit dat je op een festival er op je best wil uitzien. Maar wat doe je aan naar een festival? Dat kan natuurlijk lastig zijn om te bepalen, met name voor mannen. Wanneer je jouw festival outfit kiest, is het van te voren belangrijk om eerst na te denken over de stijl die bij jou past. Een leuke outfit dragen is natuurlijk helemaal top, maar op een festival moet het ook praktisch zijn. Op een festival wil je natuurlijk wel los kunnen gaan! Heb jij nog inspiratie nodig op het gebied van festival outfit trends in 2024? Lees dan deze blog en je bent helemaal klaar voor het festivalseizoen! 

Overhemd met korte mouwen

Op een festival is luchtigheid key. Daarom is een linnen of katoenen overhemd met korte mouwen de ideale oplossing. Het overhemd met korte mouwen is helemaal in en daarnaast kun je er ook echt alle kanten mee op. Je kan het overhemd bijvoorbeeld helemaal dichtknopen, maar je kunt ook gaan voor een hele relaxte look door het overhemd open te dragen. Omdat het op een festival in de meeste gevallen een aangename temperatuur is, is deze look ideaal voor heren! 

festival outfit trends overhemd korte mouwen
festival outfit trends overhemd korte mouwen
festival outfit trends overhemd korte mouwen

Prints

Het dragen van prints is misschien wel dé festivaltrend voor 2024. Strepen, ruit print, inheemse motieven: alles zal voorbij gaan komen op je favoriete festival. Houd jij ervan om echt op te vallen met je kledingstijl? Dan is het combineren van verschillende prints echt iets voor jou!

festival outfit trends drukke print

Co-ords

De Co-ord set blijft in trek. Elke kledingwinkel afzoeken naar een T-shirt of overhemd in combinatie met een matchende broek? Dat is echt niet meer nodig. Een co-ord met twee losse items sluiten helemaal op elkaar aan. Het kiezen van deze outfit is natuurlijk super eenvoudig en daarnaast erg stijlvol. Het enige wat je nog moet doen na het selecteren van je co-ord set is het uitzoeken van je schoenen en accessoires. Aangezien de co-ord set perfect op elkaar aansluit, kunnen matchende schoenen en accessoires natuurlijk niet achterblijven.

festival outfit trends Co-ord
festival outfit trends Co-ord
festival outfit trends Co-ord

Cargobroeken

Modetrends voor heren keren altijd weer terug, zo ook cargobroeken. Een festival waar geen cargobroeken worden gedragen door heren ga je in 2024 niet zien. Een groot voordeel aan de cargobroek is dat je het met veel items kunt combineren, daarnaast zijn ze erg functioneel met alle zakken. Een polo of T-shirt in combinatie met een cargobroek? Ja! Laat de festivals maar komen. 

Accessoires

Matchende accessoires maken de outfit helemaal compleet. Momenteel zijn er een aantal accessoires helemaal in, denk hierbij aan de bucket hat. De bucket hat, ook wel het vissershoedje is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de garderobe. Met een vissershoedje kun je veel combineren. Of je nu kiest voor een gedurfde print of subtiel exemplaar, het maakt allemaal niet uit zolang het maar aansluit bij de outfit!

Naast het vissershoedje is de baseball cap ook helemaal in trek. Sterker nog, de baseball cap bleek afgelopen jaar zelfs het favoriete mode accessoire te zijn. Naast het feit dat de baseball cap je outfit afmaakt is er een groot voordeel dat het je hoofd letterlijk koel houdt op een festival. Verder kan een tasje als accessoire niet ontbreken. Met een crossbody bag kun je elke outfit in stijl afmaken en al je essentials zoals je portemonnee, telefoon, sleutels en alle andere benodigdheden op één plek hebben. Erg hip en tegelijkertijd erg praktisch. 

Jouw favoriete festival staat om de hoek. Met behulp van deze blog weet je in ieder geval hoe jij er op en top uit moet zien! 

festival outfit trends pet cap

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer