Kledingstijlen voor dames: welke past bij jou?

by Berden Fashion

Casual, classy, stoere of een feminine kledingstijl. Er zijn ontzettend veel kledingstijlen, maar welke past bij jou? De manier waarop jij je kleedt zegt ontzettend veel over jou als persoon. Herken je het gevoel dat je een outfit veel leuker vind staan bij je vriendin dan bij jezelf? Dit komt omdat de ene nou eenmaal een andere uitstraling heeft als de ander en hier hoort dan ook een andere kledingstijl bij. Het is belangrijk om je comfortabel, goed en lekker jezelf te voelen in een outfit. In deze blog leggen wij niet alleen uit wat welke kledingstijl inhoudt, maar helpen we jou ook mee bij het ontdekken van jouw kledingstijl. Lees dus snel verder!

Casual

Word jij blij van comfortabel en trendy? Dan is een casual kledingstijl echt iets voor jou. Een casual outfit bestaat vaak uit een leuke jeans met een mooie top en een gaaf paar sneakers. Zowel een effen top als een top met een statement print past bij deze stijl. Combineer dit met bijvoorbeeld een leuke bomberjack of een gilet. Wat ook ontzettend trendy is en heerlijk zit zijn pantalons. Op deze manier geef je de kledingstijl gelijk een andere draai. Draag er een set leuke sieraden bij en je outfit is af. 

kledingstijl casual
kledingstijl casual
kledingstijl casual

Classy

Een classy kledingstijl wordt ook wel ‘office-chic’ genoemd; elegant, professioneel, zakelijk en verzorgd. Dit is de perfecte stijl voor elke gelegenheid. Trek bijvoorbeeld een mooie blazer aan voor zakelijke gelegenheden en een classy jurk tijdens een diner. De stijl staat bekend om haar kwaliteit, mooie details en goede pasvorm. Wanneer jij enthousiast wordt van effen kleuren met zo nu en dan een leuke subtiele print, dan is deze stijl echt iets voor jou!

kledingstijl classy
kledingstijl classy
kledingstijl classy

Stoer

Ben jij fan van een gave leren broek, een mooi oversized T-shirt of een leuke panterprint? Dan is een stoere kledingstijl misschien wel iets voor jou. Deze kledingstijl kun jij zo stoer maken als je wilt. Ben jij liever meer vrouwelijk gekleed? Denk dan bijvoorbeeld aan een leren rokje gecombineerd met een panterprint blouse en stoere laarzen. Bekijk voor een stoere kledingstijl de mooie oversized T-shirts of gave truien van één van onze leuke merken.

kledingstijl stoer
kledingstijl stoer
kledingstijl stoer

Feminine

Wanneer jij jezelf omschrijft als sexy, charmant en lekker vrouwelijk, is de feminine kledingstijl voor jou weggelegd. De stijl wordt omschreven als sexy op een stijlvolle en lieflijke manier. Echte musthaves voor deze trend zijn wikkelrokjes, satijnen jurken en een leuke ruffle blouse. Bij deze stijl kun je eindeloos spelen met kleuren en prints. Maak je outfit af met de prachtige sieraden van MyJewellery.

kledingstijl feminine
kledingstijl feminine
kledingstijl feminine

Nu je op de hoogte bent van wat diverse kledingstijlen inhouden, is het tijd om jouw kledingstijl te vinden. Durf te experimenteren met de items die je hebt en ga voor de stijl die jij het fijnst vindt.

TIP: Bekijk onze Instagrampagina @Berdenfashionwomen voor meer inspiratie!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer