Top 5 dames jeanstrends voor zomer 2024

by Berden Fashion

Het is tijd om wat oude broeken uit je kast te toveren, want aankomende zomer zullen wij een heleboel jeans trends uit de 90’s en 00’s terug zien komen! Momenteel is de denim-on-denim outfit ontzettend trendy en dat is niet voor niets. Denim zal nooit uit de mode gaan. Gooi daarom niet snel jeans weg die je niet meer leuk vind, want wie weet is jouw broek het volgende seizoen ontzettend geliefd. Wij nemen je mee in de top 5 jeans trends van zomer 2024. Lees dus snel verder!

#1 Wide leg jeans

Geen fan van skinny jeans? Dan zul jij blij worden van deze trend, want deze zomer kom je ze nauwelijks tegen. De wide leg jeans zitten niet alleen comfortabel, maar zijn ook onwijs populair. Voor deze zomer geldt de regel: Hoe wijder hoe beter. Een wide leg spijkerbroek kun je op ontzettend veel manieren stylen. Trek er bijvoorbeeld een tank top op met een leuke blazer en je outfit is compleet. 

jeanstrends zomer wide leg jeans
jeanstrends zomer wide leg jeans
jeanstrends zomer wide leg jeans

#2 Straight fit jeans

De wide leg jeans zullen we deze zomer veel zien, maar vind jij dit model nou net te wijd? Ga dan voor een straight fit jeans. Ook deze broek is ontzettend populair. Een straight fit is een tijdloze broek en kan dus voor een langere tijd gedragen worden. De broek heeft rechte pijpen en heeft net een hogere taille dan een slim fit. Doordat deze broek vrij tijdloos is, is hij op veel manieren te combineren. Een straight fit spijkerbroek is bijvoorbeeld leuk met een oversized T-shirt en leuke sneakers. Voor een geheel andere look, is een blouse gecombineerd met toffe laarzen ook erg hip.

jeanstrends zomer straight fit jeans
jeanstrends zomer straight fit jeans
jeanstrends zomer straight fit jeans

#3 Bootcut jeans

We zijn een tijdje fan geweest van flared jeans. Deze fase is momenteel even voorbij aangezien de bootcut jeans zijn entree heeft gemaakt. Dit model gaat meer richting de straight spijkerbroek en behoudt de mooie uitlopende pijpen van de flared jeans. De broek geeft een illusie van mooie lange benen aangezien de broekspijpen tot op de hak valt. Hierdoor gaat de focus naar de lengte. Stijl deze broek met een elegante slingback waardoor de punt van de schoen mooi onder de broek vandaan komt. Dit is een trendy outfit keuze die wij momenteel veel zien.

jeanstrends zomer bootcut jeans
jeanstrends zomer bootcut jeans
jeanstrends zomer bootcut jeans

#4 Cargo jeans

Een type broek die wij al erg trendy is, maar nu ook steeds populairder wordt in een denim variant: de cargo jeans. Deze broek heeft opgestikte zakken op de benen  wat zorgt voor een stoere uitstraling. Voor een sexy look combineer je de cargo broek met een paar hakken en een mooie corset top. Ben jij meer fan van een stoere look? De broek op zich heeft natuurlijk al een stoere uitstraling, maar met een gave baseball jack en leuke gympen maak je de outfit helemaal af.

jeanstrends zomer cargo jeans
jeanstrends zomer cargo jeans
jeanstrends zomer cargo jeans

#5 Low waist jeans

Wil jij terug naar de 90’s gaan? Dan is een low waist jeans écht iets voor jou! De meningen zijn verdeeld, maar we kunnen er niet omheen: Low waist jeans zijn officieel terug. Het is een broek met een hele lage taille en deze wordt veel gedragen door beroemdheden zoals Hailey Bieber, Rihanna en Bella Hadid. Omschrijf jij jouw kledingstijl als chic of houd jij meer van een baggy fit? Bij deze trend is het allemaal mogelijk. Er is ontzettend veel keuze in modellen wat betreft de low waist spijkerbroek. Hierdoor kun jij zelf bepalen voor welke look jij wilt gaan.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer