Ontdek de zwemkleding trends

by Berden Fashion

Ongeacht wat er ons deze zomer te wachten staat, het is nooit verkeerd om je garderobe voor te bereiden op dit hopelijk zonnige seizoen. Wanneer je een zomerse garderobe gaat samenstellen, is zwemkleding toch wel een echte musthave. Of je nu naar het strand gaat of lekker gaat zonnen in je achtertuin; jij mag stralen in een gloednieuwe bikini, badpak of tankini die helemaal on trend is dit jaar. In deze blog zetten we een aantal van de grootste trends voor je op een rij.

Animal prints

Zoals bijna elk jaar, kom je ook deze zomer weer volop dierenprints tegen. Dit jaar staan zowel de panterprint als de zebraprint centraal. Je komt deze wilde prints niet alleen in de standaard bruine, beige, zwarte en witte kleuren tegen. Alle kleuren komen dit jaar aan bod! 

badpak
bikini
badpak

Bloemenprints

Bloemen verwelken, maar deze trend is voor altijd! Bloemenprints zie je elke lente en zomer weer opnieuw terugkeren. Maar het is nooit hetzelfde. Het is dan ook een print waar eindeloos mee gevarieerd kan worden. Bloemen komen in verschillende soorten en kleuren. Hierdoor is de trend elk jaar weer net wat anders. Deze zomer zie je veel tropische bloemen prints voorbij komen. Vooral de kleuren geel en roze staan hierbij centraal. Hou jij van fleurig en vrolijk? Dan is een bikini of badpak met bloemenprint iets voor jou.

badpak
bikini
bikini

Zwart

Zwart is tijdloos. Als je geen zin hebt in al die felle kleuren en opvallende prints dan is dit misschien een goede keuze voor jou. Het is simpel maar tegelijkertijd ontzettend mooi en flatterend. Ongeacht of je nu kiest voor een badpak of een bikini, zwart misstaat niemand!

badpak
bikini
badpak

Ruffles & Ruches

Deze details kom je over het algemeen al veel tegen in normale kleding. Maar bij zwemkleding mocht deze trend dit jaar dus ook zeker niet achterblijven. Ruffles en ruches voegen een speels detail toe aan elk kledingitem. Ruches maken een bikinibroekje net wat meer flatterend voor je figuur, terwijl ruffles op een bikinitop een mooi accent leggen op je decolleté.

badpak
bikini
badpak

High Waist

De high waist komen we bij gewone broeken al steeds vaker tegen. De bikinibroekjes blijven ook zeker niet achter. Een high waist bikinibroekje accentueert jouw mooiste rondingen en laat de taille smaller lijken. Dit broekje vind je vaak als onderdeel van de mix & match collectie, dus je kunt het altijd combineren met een top die jij het beste vindt passen bij dit broekje. 

badpak
bikini
bikini

Mix & match

Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke smaak. Dat geldt ook voor het soort zwemkleding dat je leuk vindt. De een heeft voorkeur voor een bikini met haltertop en een brazilian bikinibroekje, terwijl de ander liever een bikinitop heeft die goede ondersteuning biedt in combinatie met een high waist broekje. En dan zijn er tegenwoordig ook gewoon veel verschillende modellen aan tops en broekjes. Dan wil je natuurlijk jouw eigen favoriete combinatie samenstellen. Deze trend is gelukkig met het jaar steeds populairder. De meeste merken bieden ruime keuze aan bikinibroekjes en bikinitops die je vrij kunt combineren naar jouw eigen smaak en voorkeur. Je hoeft tegenwoordig niet alleen te kiezen binnen dezelfde print. Dankzij de focus op matchende kleuren kun je ook makkelijk een effen broekje combineren met een print top met dezelfde kleuren. Wordt creatief en stel jouw ideale bikini samen.

Strandjurkjes

Naar het strand of zwembad gaan draait al lang niet meer alleen om de zwemkleding. Wat je erover draagt is ook belangrijk. Strandjurkjes, maken de look helemaal af. Ze zijn makkelijk uit te trekken zodra je wilt gaan zonnen of zwemmen, maar je kunt er ook gemakkelijk mee over straat op een warme zomerdag.

strandjurk
strandjurk
strandjurk

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer