Vrouwen pak trend: blazer en broek set voor dames

by Berden Fashion

Elegant en mega trendy: het vrouwen pak. We hebben het pak de afgelopen periode al vaker voorbij zien komen, maar je kunt er dit seizoen echt niet meer omheen! Twijfel je of het iets is? De pakken zijn al lang niet meer alleen voor mannen. De blazer en broek set zien we steeds vaker op het straatbeeld verschijnen en is op dit moment enorm populair. Dit voorjaar zien we damespakken vooral in monochrome combinaties: De blazer en pantalon in dezelfde kleur. De twee losse items vormen een echte basic die niet in je garderobe mag ontbreken. De items vormen samen de perfecte match, maar zijn op ontelbare manieren te combineren. Dit seizoen zien we de damespakken in nagenoeg alle collecties voorbij komen. 

Hoe draag je het vrouwen pak?

Het vrouwenpak, ook wel bekend als de power suit, is op veel verschillende manieren te dragen. Het pak is zeker niet alleen geschikt voor zakelijke gelegenheden. Je creëert eenvoudig een casual look met een T-shirt en een sportieve sneaker. Toch graag een nette uitstraling? Combineer het damespak met een statement blouse en wat stijlvolle heels. Als er een feestje op de planning staat, kun je een pak ook een feestelijke uitstraling geven door er bijvoorbeeld een bralette onder te dragen. Kortom: Het pak is op talloze manieren te mixen en matchen. Ga voor een match en combineer een blazer met een bijpassende pantalon. Even geen zin in een pak? Het damespak wordt niet voor niets een tweedelig pak genoemd. De blazer en de pantalon zijn ook eenvoudig los te combineren. Overdag style je de blazer hip met een vlotte spijkerbroek, hippe sneakers en je bent ready to go. Heb je in de avond een feestje? Combineer de pantalon met een speelse blouse en een paar mooie pumps en je ziet er mega feestelijk uit. Het pak zien we in verschillende kleuren en stijlen terugkomen. Dit seizoen zien we een chaotische en creatieve mix van kleur en print. Om te zorgen dat je dit voorjaar er helemaal on-trend bij loopt, zetten wij de trends op een rijtje.

All white

Van top tot teen een witte outfit; het is de trend van dit seizoen. Een compleet witte look zorgt voor een fresh & clean uitstraling. Een volledige witte outfit is super populair, vooral in een co-ord set. Een wit pak is om deze reden mega hot! White on white is een gewaagde keuze, maar het staat prachtig. Het grote voordeel? Wit past overal bij, ook bij elkaar. Het gemak van de witte outfits is dat je het eindeloos kunt combineren. Liever wat kleur toevoegen? Draag de witte blazer in combinatie met een kleurrijke top en je hebt een prachtige zomerse outfit. Heb je geen zin om het hele pak aan te trekken? Draag dan alleen de pantalon. De pantalon is een echt fashion item dat je outfit een goede boost geeft. Style de outfit af met een stoere sneaker voor casual look. 

Vrouwenpak pantalon
Damespak
vrouwenpak

Kleur pak

De winkels hangen er vol mee: kleur! Naast de all white look, zien we de damespakken voorbij komen in de echte tegenhanger van wit. Verre van dat zelf, het modebeeld wordt veroverd door zo’n beetje alle kleuren van de regenboog. Van felgroen tot aan lila; alles komt voorbij. Vooral het damespak in lichtroze en andere pastelkleuren zijn trendy. Maar ook felle neonkleuren zijn een echte musthave voor deze zomer. Kortom: In een leuk kleurtje zie je er altijd fantastisch uit. Daarnaast kun je een gekleurd pak eindeloos combineren. Stijl het pak met een leuk T-shirt en witte sneakers voor een vlotte uitstraling. Perfect voor een avondje uit. Wil je het liever zakelijk houden? Draag dan de pantalon in combinatie met een nette blouse.

vrouwenpak
Damespak
damespak kleur

Kort pak

Heb jij al zomerplannen staan waar je nog een outfit voor nodig hebt? Ook op de warmere dagen is het damespak een echte musthave. Maar hoe leuk het damespak ook is, een lange pantalon is op een warme zomerdag niet zo prettig. Wie dacht dat het pak alleen in een lange variant bestaat, heeft het mis. De korte broek behoort ook tot een van de trends van dit seizoen. Zo zie je er ook op warme dagen fashionable uit. Mochten er tropische temperaturen voorspeld worden, dan kun je het pak ook dragen zonder de blazer. Hoe je het ook draagt, het vrouwenpak is helemaal on-trend en daarom een echte musthave dit seizoen.

Kort pak
Kort vrouwenpak
Kort damespak

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer