Back to School Kidsevent by Berden

by Berden Fashion

Het nieuwe schooljaar is in volle gang, en dat betekent dat het tijd is voor het Back to School Kidsevent! Op zaterdag 7 september organiseren we in onze winkels in Uden, Heerlen en Blerick een fantastische dag vol leuke activiteiten, speciaal voor de kids. Lees snel verder om te ontdekken wat er allemaal te doen is!

Uden

In onze winkel in Uden barst het van de activiteiten. Van 13:00 tot 16:00 uur kunnen de kinderen hun eigen sleutelhanger of tassenhanger komen knutselen. Een mooi aandenken dat ze trots aan hun tas of sleutelbos kunnen hangen wanneer ze naar school gaan!

Daarnaast kunnen de kids zich laten versieren met glittertattoos. Voor de zoetekauwen is er een snoepbar vol lekkernijen en op de achtergrond klinkt een gezellig muziekje, zodat ouders en kinderen samen kunnen genieten van de heerlijke sfeer.

Blerick

De winkel in Blerick biedt een volle dag plezier, van 12:00 tot 16:00 uur. Hier kunnen kinderen hun eigen tote bag ontwerpen en pimpen, perfect om hun schoolspullen in mee te nemen! Of laat ze een kijkje nemen bij de schminktafel, waar ze kunnen veranderen in hun favoriete superheld, dier of fantasiefiguur.

Voor de sportievelingen staat er een voetbaldoel klaar. Scoor punten en grijp een verrassing uit de grabbelton! En net als in Uden kunnen de kids hier genieten van de populaire snoepbar, vol met zoete traktaties.

Heerlen

In Heerlen kunnen kinderen de hele dag genieten van een heerlijke snoepbar en een geweldige ballonartiest. Laat je fantasie de vrije loop en tover je gezicht om in iets magisch! Deze leuke activiteit zorgt ervoor dat kinderen stralend en vol zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar beginnen. Het is de perfecte manier om de zomervakantie in stijl af te sluiten.

Leuke winacties

Tijdens het Back to School Kidsevent zijn er ook diverse winacties! Bij elk filiaal verloten we onder andere leuke tasjes en sportieve rugzakken, perfect voor het nieuwe schooljaar. Maar dat is niet alles: we mogen per filiaal ook een broek naar keuze van Kids Only weggeven! Dit is je kans om een mooie outfit voor je kind te scoren.

Het Back to School Kidsevent is dé plek om de zomervakantie af te sluiten met een dag vol creativiteit, plezier en lekkernijen. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor de hele familie. Bovendien is het de perfecte gelegenheid om de nieuwste mode-items voor het schooljaar te ontdekken en je garderobe een frisse update te geven.

Dus, waar wacht je nog op? Noteer zaterdag 7 september in je agenda en breng een bezoek aan één van onze winkels. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen een geweldige dag te beleven!

Kom langs en vier het begin van het schooljaar!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer