Ontdek de perfecte short voor onder je jurk of rok

by Berden Fashion

Laten we eerlijk zijn, we tellen toch stiekem de dagen af tot de lente weer om de hoek komt kijken. Het moment waarop de voorjaarsgarderobe met al die leuke jurken en rokjes weer in de kast mag. Jammer genoeg komt hierbij ook weer een dilemma naar voren. Die blote benen zien er fantastisch uit, maar we moeten toegeven dat het niet altijd even comfortabel is. Wat trek je er nou eigenlijk onderaan? Of je nou naar kantoor gaat, een dagje weg plant met vriendinnen of de dansvloer van een club of festival betreedt, we houden allemaal van jurken en rokken. Helaas, bij de gedachte aan ongemakkelijke situaties op de fiets of een onverwachte windvlaag, hangen we die leuke, vrolijke jurk toch weer terug in de kast en dat is zonde! In dit blog laten we je zien hoe jij makkelijk een short kunt dragen onder je outfit zonder in te leveren op stijl en comfort.

Het hele jaar door een short
Gelukkig hebben wij een stijlvol antwoord voor dit probleem. Simpelweg kiezen voor het dragen van een korte short! Ik hoor je al denken, een broekje? Dat is toch veel te warm en niet zo prettig? Geloof mij, zodra je het perfecte broekje gevonden hebt en eraan gewend bent, dan wil je niet meer zonder. Deze shorts zijn niet alleen handig in de zomer, maar ook in de winter. Draag de short over je panty en het is afgelopen met afzakkende panty’s.

Goodbye, schurende bovenbenen!
Een probleem dat een hoop vrouwen zullen kennen is het last hebben van schurende bovenbenen. Door het dragen van een short onder je jurk of rok heb je hier geen last meer van. Daar is toch iedereen blij mee!

Stijlvol en praktisch
In de zomer dragen we vaak lichte stoffen en kleuren, het is dan ook verstandig om je keus hierop aan te passen. Kies er bijvoorbeeld voor om een beige of wit broekje te dragen. Wellicht zelfs een naadloze, zodat er geen randjes doorschijnen. Voor de donkere jurken zijn de zwarte shorts perfect. 

Wist je dat een roodkleurige short perfect is voor onder witte kleding? Dit schijnt niet door en is daardoor handig te combineren met die dunne witte linnen broek of dat witte zomerse jurkje. In de zomer zijn natuurlijke stoffen aan te raden om te dragen. Deze stoffen zijn namelijk ademend. Denk hierbij aan katoen, biologisch katoen en linnen. Synthetische stoffen zijn warmer en daardoor geschikter voor de winterdagen. 

Bikershort of korte pijpjes?
Bij het dragen van een midi- of maxi jurk of -rok kan je gaan voor een bikershort. De langere pijpjes van een bikershort komen tot halverwege je bovenbeen. Bij het dragen van een mini-jurk of –rok dan is een broekje met korte pijpjes een betere oplossing. Naast een short over je ondergoed kan je ook kiezen voor een boxershort. Zo sla je twee vliegen in één klap. 

Sportswear trend
Sportswear is alweer even terug in het straatbeeld en erg populair. Dankzij deze trend is de bikershort ook weer helemaal terug van weggeweest. Het wordt steeds normaler om een bikershort te verwerken in je outfit en dit komt goed uit voor alle dames die graag een jurk of rok dragen. Een modieuze én comfortabele keuze! 

Naast de basic beige, wit en zwarte shorts kun je ook kiezen voor een hippe kleur die terugkomt in je outfit. Mocht er per ongeluk toch een klein beetje zichtbaar zijn van je short tijdens het bewegen, dan past deze mooi bij het geheel!

De eenvoudige oplossing
Met deze eenvoudige oplossing rock jij jurken en rokjes ongeacht het seizoen! Dus waar wacht je nog op? Berden Fashion biedt een uitgebreide collectie, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Ga jij voor de lange basic short van Sloggi met een mooi kanten been detail? Of toch de naadloze korte short van Ten Cate of Mey? 

Kom gezellig langs in een van onze winkels en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Scoor naast het perfecte broekje ook die leuke jurk en rok om hem mee te combineren. Als online shoppen meer jouw voorkeur heeft, geen probleem, dat kan 24/7 op www.berden-fashion.nl. Ontdek naast het ruime aanbod ondermode ook alle kleding trends.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer