Stijlvol in de spotlights: dé dames broekentrends van 2024!

by Berden Fashion

Benieuwd naar de nieuwste trends op broekengebied voor dames in 2024? Terwijl we ons afvragen of skinny jeans nog in de picture zijn, wijzen de lente/zomer 2024 collecties in een andere richting. De broekenmode belooft comfort en een flinke dosis fashion. De metallic broeken en cargo’s blijven bijvoorbeeld nog een tijdje on trend, maar er zijn ook een aantal nieuwe looks terug van weggeweest. Ontdek in dit blog de laatste broeken trends rechtstreeks van de catwalk!

The wide (leg) world
Net als de afgelopen jaren is er één soort broek niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de wide leg broek! Skinny’s verdwijnen naar de achtergrond en maken plaats voor een overvloed aan wide leg jeans en broeken. Het draait allemaal om comfort en het motto is simpel: wijd, wijder en wijdst. Of je nu kiest voor luxueuze merken of trendy labels, wijde pijpen zijn dé keuze om comfort en stijl perfect in balans te brengen.

Best when destressed
2024 staat in het teken van relaxte en nonchalante pasvormen, een destressed broek is hier de perfecte keuze voor! De worn-out look wordt onder meer in de streetwear style veel gedragen, maar kan ook makkelijke gecombineerd worden met een chique blouse en hakken voor die nonchalante én stijlvolle look. Deze trend is een perfecte keuze voor wie geen afscheid kan nemen van zijn vertrouwde spijkerbroek, maar biedt ook een heleboel opties met een eigentijds versleten effect.

Nonchalante vibes
Een super leuke trend die helemaal aansluit bij de nonchalante pasvormen en je steeds meer ziet in de kledingkasten van modeliefhebbers is de ‘puddle jeans’. Deze broeken hebben extra lange pijpen die nonchalant over je schoenen vallen, en ze geven je look een relaxte coolness. Ideaal voor iedereen die wat levendigheid aan zijn stijl wil toevoegen, zonder in te leveren op de fashionable uitstraling. Dus als je op zoek bent naar een moeiteloos coole look, zijn puddle jeans absoluut het overwegen waard!

Rechttoe rechtaan
Voor degenen die houden van lekker simpel, is 2024 het jaar wat betreft broeken! Of je nu kiest voor de klassieke rechttoe rechtaan look of de relaxte normcore straight-leg jeans, beide stijlen zijn dé sterren van het seizoen. Deze tijdloze stijlen stralen eenvoud uit, waar comfort hand in hand gaat met een fashionable look. Deze broeken zijn een blijvende toevoeging aan je kledingkast.

Donkere tonen domineren
Spijkerbroeken met een donkere kleur zijn niet alleen hip, maar ook perfect als je er netjes uit wilt zien op kantoor. Of ze nu diepblauw of bijna zwart zijn, deze tijdloze broeken zijn heel veelzijdig. Je kunt ze makkelijk combineren, of je nu een relaxte, nette look wilt of juist wat meer chique look voor op je werk. Met deze spijkerbroeken voeg je eenvoudig stijl en variatie toe aan je dagelijkse outfit.

Low waist, high fashion
Voor degenen die graag een gedurfd statement maken, blijft de trend van low waist broeken in 2024 een opvallende keuze. Deze broeken, die de heupen accentueren, worden gespot op de catwalks en zijn een herinnering aan de jaren 2000. Het is een leuke manier om wat speelsheid toe te voegen aan je outfit en een knipoog te geven naar het verleden.

Rewind met de Y2K-wassing
Welke stijl uit het verleden ook weer helemaal terug is: de Y2K-wassing. Heldere kleuren en opvallende stiksels brengen een vleugje retro-futurisme naar het nu. Deze wassing in combinatie met de low rise jeans, zorgt voor de ultieme throwback look.

Capri comeback
De capri broek maakt een comeback in 2024, en hoe! Deze broek, die tot halverwege de kuit komt, is een veelzijdige keuze voor de warmere dagen. Gecombineerd met zowel casual als chique items, belooft de capri broek comfort en stijl.

Two-tone twist
Speel met contrasten met de two-tone jeans trend. In deze opvallende stijl komen twee kleuren of texturen samen in één broek. Een gedurfde keuze die de aandacht trekt en een unieke draai geeft aan de klassieke denim look.

Fashion meets function
Al een tijdje favoriet en dit jaar ook weer terug: de cargo broek! Functionaliteit en fashion komen samen in deze trend. Geïnspireerd door utilitaire ontwerpen, hebben deze broeken niet alleen een overvloed aan zakken maar zijn ze ook nog eens eigentijds modieus. Dé perfecte broek voor mensen die stijl willen combineren met praktisch gemak.

Stijlvolle broeken in 2024: Ontdek de trends bij Berden-Fashion!

Laat je verrassen door de trendy damesbroeken van 2024! Ontdek de relaxte wide-leg broeken, de coole puddle jeans en nog veel meer. Kies voor destressed broeken voor een nonchalante look of ga juist voor de simpele straight leg jeans. Donkere tinten zijn helemaal in, net zoals de gedurfde low waist broeken die je terugbrengen naar de jaren 2000. Voor warmere dagen is de capri broek perfect, en de two-tone jeans voegt wat speelsheid toe aan je outfit. Probeer ook de cargo broek voor een mix van functionaliteit en mode.

Bij Berden Fashion hebben we alle trendy broeken die je zoekt. Wacht niet langer en ontdek jouw favorieten! Maak van 2024 een jaar vol stijl met de nieuwste mode. Shop bij Berden Fashion en geef je garderobe een trendy boost!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer