Feestdagen cadeautips voor heren

by Berden Fashion

Cadeau voor een man kopen? Geen paniek, want bij Berden ben je aan het juiste adres voor het perfecte kerstcadeau voor hem. Of je nu een cadeau zoekt voor je man, vader, broer of vriend: dat gaat helemaal goed komen. Denk aan een stoer horloge, ondergoed of accessoires die altijd goed van pas komen. Laat je inspireren!

Horloges

Het ultieme accessoire voor mannen blijft een horloge. Waar je ook op zoek naar bent qua uurwerk, je vindt in onze collectie altijd een passend model dat past bij zijn stijl. Een horloge maakt je outfit daarnaast helemaal af. 

Ga voor een stoer horloge van Ice WATCH of Fossil, een nieuwe uitvoering van BOSS of ontdek één van onze andere merken. Bekijk de collectie!

Boxershorts

Bij Berden vind je zoveel leuke boxershorts voor mannen! Denk aan merken als Tommy Hilfiger, Muchachomalo, Björn Borg en A-dam. In de collectie vind je voor ieder wat wils. Boxershorts met leuke prints en dessins, maar ook in effen kleuren. Mannen kunnen er geen genoeg van hebben, want boxershorts blijven favoriet!

Stijlvolle riem

Een riem is onmisbaar in de garderobe van een man. Of je een riem nu functioneel draagt of juist om je outfit extra stijl te geven, met de herenriemen van Berden kun je alle kanten op. Ga voor een leren riem om te combineren bij een zakelijke look of juist een riem met een dessin voor een casual look. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Nieuwe kleding

Ontdek bij Berden alles wat hij nodig heeft aan kleding! Van fijne truien van topmerken tot aan comfy outfits om aan te trekken tijdens een dagje netflixen. Of ga op zoek naar het perfecte overhemd om aan te trekken tijdens het kerstdiner. Combineer met een bijpassende stropdas om je outfit helemaal compleet te maken. Genoeg inspiratie om je in de feeststemming te krijgen!

Accessoires

Een paar sokken, een nieuwe portemonnee of een stijlvolle sjaal: deze musthaves zijn altijd leuk om te geven aan een man. Wat dacht je van de vrolijke Happy Socks? Of juist de stoere sokken van STANCE? De keuze is ruim in onze collectie. Ook items om het de koude maanden te trotseren zijn altijd welkom! Denk aan sjaals, handschoenen of een muts. Zo ga jij stijlvol deze dagen tegemoet. 

man_blazer
ringen
man_kind

Bekijk alle cadeautips voor hem >

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer