Oud en nieuw outfit 2023 trends voor heren

by Berden Fashion

We zijn alweer aan het einde van 2023. Dat betekent dat oud en nieuw er aan komt. Tijd voor een feestje dus. Wat wat is nou echt de perfecte outfit voor oudejaarsavond? Ga je voor een chique outfit of toch voor een stoere outfit? Je wilt natuurlijk wel stralend voor de dag komen bij je vrienden of familie. In deze blog gaan wij jou helpen om de perfecte outfit te vinden voor mannen. Maar wat zijn eigenlijk de nieuwste trends van 2023?

Strak in pak

Een man in pak straalt zelfvertrouwen uit. Een elegante pantalon met een bijpassende colbert. The way to go! Denk aan een colbert in winterse kleuren, zoals bordeaux rood en donkergroen. Je kunt ook voor stijlvol zwart gaan. Een gestreept pak is net wat anders dan een effen kleur, maar is ook perfect voor oud en nieuw. Maak je outfit af met een witte blouse en een stropdas of een vlinderdas.

Gebreide truien

Ben je nou niet zo van de pakken? Dan zijn er nog vele andere opties. Een van die opties is een gebreide trui. Maar hoe combineer je nou het beste zo’n trui? Begin als basis met een simpele broek met een chique witte blouse. Daarover doe je een trui. Zorg ervoor dat je de kraag van de witte blouse ziet. Dat ziet er een stuk netter uit. Ook bij de mouw is het leuk om nog net je witte blouse te zien. Zo makkelijk kan het dus zijn. Maar welke kleuren zijn hier nu geschikt voor? Combineer een zwarte broek met een donkergrijze trui. Met de witte blouse eronder is dit de perfecte oud en nieuw outfit.

Coltrui

Elk jaar zie je ze weer voorbij komen. Een coltrui. Ze zijn perfect voor feestelijke gelegenheden. Zo ook oud en nieuw. Een hoge hals is namelijk erg netjes. Combineer een coltrui met een nette broek en je outfit is eigenlijk al helemaal ready for party.

Glitter en glamour

Tijdens de feestdagen kun je helemaal uitpakken. Niets is te gek. Ga dus zeker voor glitters. Het maakt je outfit toch wat specialer. Denk bijvoorbeeld aan een glitter blazer of een glitter stropdas. Glitter is een echte eyecatcher. Zo kun je ervoor kiezen om niet te veel glitter aan je outfit toe te voegen. Denk aan een zwarte nette broek met een witte of zwarte blouse. Als je daarover een glitter blazer doet, heb je een prachtige outfit. Glitterschoenen zijn ook erg leuk voor deze gelegenheid. Je kunt natuurlijk nooit te veel glitter hebben. Helemaal in het glitter is natuurlijk ook heel feestelijk. Denk aan een glitterpak.

Cargobroek

Het kan je niet ontgaan zijn. De cargobroeken. Je ziet ze overal voorbij komen. Hier kun je zeker een leuke oud en nieuw outfit mee maken. Zo kun je een cargobroek combineren met een T-shirt en daarover een overshirt. Match de outfit met stoere schoenen en je hebt een prachtige outfit. Ook bij deze outfit heb je een eyecatcher nodig. Denk aan een beige broek met een wit T-shirt en een licht overhemd. Bruine schoenen eronder en je bent ready to go.

Kleuren

Je hebt al een aantal kleuren voorbij zien komen. Er zijn ook veel verschillende kleuren geschikt voor deze gelegenheid. Zo hebben wij het al gehad over een zwarte outfit. Vergeet je outfit dan niet af te maken met iets dat opvalt. Een kleurrijke blazer of glitter schoenen. Wit is een chique kleur. Perfect voor oudjaarsavond. Een witte blouse is altijd goed. Match dit met een grijze broek en eventueel een zwarte trui. Beige en bruin zijn ook een erg goede combinatie. Het is natuurlijk wel winter. Hetzelfde als bij kerst zijn de kleuren bordeauxrood en donkergroen perfect voor oud en nieuw. Je pak hoeft namelijk helemaal niet zwart te zijn. Een donkergroen pak is ook erg mooi voor oud en nieuw. Kies je voor een spijkerbroek met een trui, kun je gaan voor een bordeauxrode trui. 

Dresscode

Het kan natuurlijk ook zijn dat het feestje waar je heen gaat een dresscode heeft. Denk aan goud of glitter & glamour. Dan wil je je daar natuurlijk wel aan houden. Neem dan zeker een kijkje op de Berden site om hier inspiratie te vinden.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer