Samen met de Sint

by Berden Fashion

Voor Berden staat familiegeluk voorop. Daarom organiseren we dit jaar een Sinterklaasactie, waarbij we samen met jou en de Sint gezinnen helpen die het minder breed hebben, want ook zij verdienen een onvergetelijk pakjesavond. Dit doen we door speelgoed dat niet meer gebruikt wordt in te zamelen. Dus heb jij thuis nog wat moois liggen, al is het maar iets kleins, help dan samen met de Sint mee!

De inzamelingsactie Samen met de Sint is vanaf 6 november t/m 19 november. Je kunt in deze periode jouw cadeautjes die je niet meer gebruikt inleveren bij een van de Berden filialen in Heerlen, Uden en Blerick.

Het speelgoed is:

  • Zo goed als nieuw
  • Compleet
  • Schoon en zonder krasjes
  • Liefst verpakt in de originele verpakking

Wanneer en waar kan ik de cadeautjes naar toe brengen?

De cadeautjes kunnen vanaf 6 november t/m 19 november worden ingezameld bij de Berden filialen in Heerlen, Uden en Blerick.

Heb je alle kasten opengetrokken en speelgoed gevonden dat voldoet aan bovenstaande checklist?
Je bent van harte welkom om het speelgoed in te leveren op:

  • Berden Heerlen: Promenade 12, 6411 JK Heerlen
  • Berden Uden: Markstraat 25, 5401 GE Uden
  • Berden Blerick: Laurentinusplein 3, 5921 GX Venlo

Openingstijden:

Maandag: 12:30 – 18.00 uur Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur Woensdag: 10.00 – 18.00 uur Donderdag: 10.00 – 21.00 uur Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17:30 uur Zondag: 12.00 – 17:00 uur

Vragen

Is het erg als ik de originele verpakking kwijt ben?

Nee, het is niet verplicht om de cadeautjes in de originele verpakking in te leveren. Als het kan, graag. Zo niet, geen probleem!

Ik heb een cadeautje, maar er mist één onderdeel. Mag ik het dan niet geven?

We hebben het liefst compleet speelgoed. Mocht het onderdeel dat mist écht niet storend en/of opvallend zijn, dan maakt het een kind vast niet minder blij. 

Moet ik de cadeautjes zelf inpakken?

Nee, deze hoef je niet zelf in te pakken. Dat doen onze pieten! 

Wanneer worden de cadeautjes aan de kinderen gegeven? Mogen wij hierbij zijn?

De cadeautjes worden op 2 december aan de kinderen gegeven. Dit is een evenement speciaal georganiseerd voor gezinnen die het financieel minder breed hebben. Helaas is het niet mogelijk hierbij aanwezig te zijn. Wij zullen uiteraard proberen zoveel mogelijk in beeld te brengen in de aftermovie en wie weet zie jij jouw cadeautje iemand blij maken!

Aan welke kinderen worden de cadeautjes gegeven?

Berden verzamelt samen met de Sint cadeautjes voor verschillende stichtingen.

Kan ik mij aanmelden om cadeautjes te krijgen?

Nee, dit gaat via een geregelde stichting voor ouders en kinderen die het financieel minder breed hebben.

Kleurplaten

De sint heeft leuke cadeautjes om weg te geven. Dus doe goed je best en maak er iets moois van! Lever je kleurplaat in je cadeautje ophalen bij Sinterklaas en zijn pieten.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer