Tips voor het combineren van een flared jeans

by Berden Fashion

De flared pantalon is een trendy item wat we niet meer kunnen missen in onze garderobe! De broek met wijduitlopende pijp is er tal van soorten en past bij ieder lichaamstype. Of je hem nu casual draagt of juist op een klassieke manier: alles is mogelijk. We geven je vandaag tips om de flared broek te combineren. Én het fijnste voordeel aan deze broek: je benen lijken langer!

Flared broeken zijn helemaal on-trend. In de jaren zestig en zeventig waren ze al erg populair en de afgelopen jaren zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar we ze in de jaren 70 vooral in spijkerstof zagen, zijn de flared broeken nu ook verkrijgbaar in tal van leuke prints. Naast denim worden de broeken tegenwoordig ook gemaakt van materialen als katoen. Populaire prints zijn toch wel de animalprint, zebraprint of stippenprint. Je kunt er alle kanten mee op! Van een casual outfit tot de perfecte look voor naar een feestje. Welke stijl is jouw favoriet?

Flared pantalon
Flared pantalon
Flared broek

Casual look

Wie denkt dat casual saai is, heeft het mis! Een casual outfit is stijlvol en geschikt voor iedere dag. Ga voor een denim flared jeans of juist een zwarte stoffen. Combineer met een fijne coltrui of hoodie en bijvoorbeeld een gewatteerde jas.  Perfect af te stylen met sneakers of stoere boots. Daarnaast wil casual niet zeggen dat je niet voor kleur kunt gaan, want hoe stijlvol is een flared broek in bijvoorbeeld beige of rood. Ook perfecte te combineren met een nette blouse.

broek

Zakelijke look

De flared broek is perfect voor naar je werk. Er zijn dan ook tal van manieren om hiervoor de perfecte outfit te creëren. Kies bijvoorbeeld een zwarte flared jeans en combineer deze met een coltrui en een nette blazer. Vrouwelijk en zakelijk tegelijkertijd! Je kunt jouw flared jeans ook combineren met een nette blouse. Beide perfect voor een zakelijke meeting of een diner.

Zakelijke look

Feestelijke look

Staat er een feestje op de planning en ben je op zoek naar een leuke outfit? Ook voor deze gelegenheid is de flared broek ideaal. Jouw lange benen zullen iedereen verbazen. Zeker als je de flared broek combineert met een elegant v-hals of een leuke top. Voor een feestje mag je zeker uitpakken, dus een glitter flared is helemaal top. Maak je outfit helemaal af met een enkellaars of andere schoenen met een hak. 

Een ding is zeker: de flared broek is populair. We weten zeker dat we deze broekentrend het komende seizoen alleen maar meer gaan zien. Heb jij er al een in je garderobe? 

Of je nu gaat voor een variant met ribstof of een stijlvolle split, een flared broek zorgt altijd voor een stijlvolle look. Ontdek het nu in onze webshop of kom langs in één van onze winkels.

Party-look

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer