Trendinspiratie | De coltrui, tijdloos en elegant

by Berden Fashion

Warm en stijlvol het najaar in gaat zeker lukken met de coltrui. Dit mode item heeft de afgelopen jaren een ware inhaalslag gemaakt op de populariteitsmeter.

Wil je nog een stapje verder gaan? Draag je coltrui dan onder een pak.

Naast dat de coltrui een classy item is, is het ook veelzijdig te combineren en past het bij ieder postuur. Zo maak je met één kledingstuk meerdere outfits, van sportief tot klassiek.

coltrui_man

De perfecte basic

Wanneer je op zoek bent naar een perfecte basic, ga dan voor de coltrui. Dit multifunctionele item draag je zowel casual als klassiek. Daarnaast is de col tijdens de koude winterdagen een musthave om je warm te houden. De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos; laat je inspireren door de coltrui!

coltrui_man

Onder een overhemd

De coltrui is een multifunctioneel kledingstuk, zo draag je hem onder een geruit overhemd voor een stoere touch. Zo blijf je ook in de winter lekker warm. Kies voor een kleur coltrui die ook in je overhemd terug komt. Een jeans onder deze combinatie is altijd een goede keuze!

coltrui_man

Met pantalon voor een klassieke touch

De klassieke jas matched heel mooi met de coltrui en een nette pantalon. Zo zie je dat wanneer je deze trui draagt je niet heel veel meer nodig hebt om een nette outfit te creëren. Wil je nog een stapje verder gaan? Draag je coltrui dan onder een pak

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer