Berden & Meer

by Berden Fashion

Ons bruisende warenhuis is online en offline dé ontmoetingsplek voor onze klanten. We ontwikkelen ons door met meer bijzondere samenwerkingen, concepten en door het uitbreiden van ons aanbod. We investeren graag in partnerships waarmee we elkaar in de samenleving kunnen versterken. Deze bijzondere samenwerkingen zorgen voor een gevarieerd assortiment dat inspeelt op de wensen van onze klant. Samen met onze partners en leveranciers verrijken we de winkels nog meer in beleving. Lees in deze blog meer over onze mooie samenwerkingen.

ByVersloot

Een van de samenwerkingen waar wij trots op zijn is met onze partner ByVersloot. De vakspeciaalzaak heeft alles voor in en om het huis en de keuken. Functionaliteit en kwaliteit staat al ruim 92 jaar bij hen op de eerste plek, waardoor zij trouwe en tevreden klanten creëren. Het zorgvuldig uitgezochte assortiment bestaat uit onder andere barbecues, espresso- en keukenmachines, woonaccessoires & nog veel meer. ByVersloot vindt het milieu en de maatschappij zeer belangrijk. Zij geven ook een sterke voorkeur aan producten die op een eerlijke en bescheiden manier geproduceerd zijn. Deze gaan langer mee en presteren goed. Deze producten worden ook verkocht in onze winkel in Heerlen, waar ByVersloot een shop-in-shop heeft.

Tijdens ons beer & barbecue event op 28 april zal ByVersloot ook enkele pop-up shops hebben in onze winkels in Heerlen, Blerick, Sittard, Varsseveld en Uden, waarbij de Big Green Egg centraal staat. Mocht je hierover advies nodig hebben, dan kun je je gratis aanmelden. Daarnaast hebben wij in samenwerking met hen leuke winacties tijdens het event. We nodigen jullie graag uit voor en hopen jullie ook zeker te zien!

Shop in Heerlen

Omoda

Wij zijn blij om een samenwerking te hebben met een ander familiebedrijf dat zich richt op persoonlijke klantbeleving. Omoda biedt volledige looks aan en zij inspireren de klant iedere dag met complete looks voor elke stijl en gelegenheid. Zo laten zij bijvoorbeeld zien dat één item perfect in meerdere looks terug kan komen. De mooie shops van Omoda vind je in onze winkels in Uden en Heerlen. Zij verkopen daar prachtige schoenen en accessoires om je geshopte look meteen compleet te maken. 

Shop in Heerlen & Uden

Van Os tassen en koffers

Al meer dan 90 jaar lang is Van Os tassen en koffers een begrip door heel Nederland. Het Rotterdamse familiebedrijf brengt door middel van persoonlijke aandacht iedereen in contact met de beste kwaliteit tassen en koffers. Deze items vervoeren vaak de meest waardevolle spullen en worden intensief gebruikt. Hierdoor is het belangrijk dat de producten kwalitatief goed zijn. Daarnaast zijn ze ook nog functioneel én stijlvol. Ontdek het grote aanbod van hun tassen, koffers, reistassen, schooltassen, werktassen, rugzakken, portemonnees & meer in onze shop-in-shop in Uden en Heerlen of shop ze online.

Shop in Heerlen & online

Mynt Jewels & Watches

Je bent Never Out Of Style met de sieraden, horloges, smartwatches en trouwringen van Mynt Jewels & Watches. Ontdek mooie merken zoals Buddha to Buddha, Swarovski, Zinzi, My Jewellery & nog veel meer. In de collectie van Mynt vind je naast prachtige tijdloze items ook sieraden die meegaan met de huidige trends. Kom langs in de Mynt Jewels & Watches shop-in-shop in Heerlen voor advies, vragen of om tijdens het shoppen je outfit helemaal compleet te maken. De prachtige items in de collectie shop je ook online.

Shop in Heerlen & online

Vissers Chocolade & Vissers Creamery

Op zoek naar een echte chocoladebelevenis? Kom dan langs en bezoek Vissers Chocolade in Uden of Heerlen. Door jarenlange ervaring op het gebied van smaak en vormgeving weet Vissers de allerlekkerste en mooiste creaties te maken. Al meer dan 10 jaar wordt de chocoladebasis gevormd door cacaobonen uit Tanzania. Door een speciaal proces geven deze bonen een uniek smaakpatroon aan de chocolade. Ook zin in een verkoelend ijsje? Ontdek aan de zijkant van ons pand in Heerlen de heerlijke ijskraam van Vissers Creamery.

Proef in Heerlen & Uden

Boekhandel Dominicanen

Een boekhandel die wordt vernoemd tot een van de mooiste boekhandels van de wereld is Boekhandel Dominicanen. Wij zijn daarom meer dan trots met de komst van deze prachtige boekhandel in ons filiaal in Heerlen. Ook hier is een prachtige vestiging gekomen met een ruim assortiment aan boeken. Kom lekker lezen op onze vierde etage met een prachtig uitzicht over de stad!

Kom langs in Heerlen

ICI Paris XL

In ons warenhuis in Heerlen vind je dé beautyspecialist van Nederland. Al meer dan 50 jaar lang kun je bij ICI Paris XL terecht voor de beste beautyproducten. Van parfum en make-up tot skincare en haarverzorging. Daarnaast staan de beauty adviseurs in de shop-in-shop altijd klaar om je persoonlijk advies te geven en hun tips & tricks met je te delen! Ze nemen met plezier de tijd om je te leren kennen en samen met jou op zoek te gaan naar jouw perfecte beauty match. Want als je gelukkig bent, dan straal je!

Shop in Heerlen

Coffeelovers

Begin jij je dag graag met een heerlijk kopje koffie? Kom dan langs in onze winkel in Heerlen waar wij u graag verwelkomen bij Coffeelovers. Dit is dé plek om lekker te genieten van overheerlijke gebakjes, smoothies, koffies & meer. Je kunt hier dus lekker uitrusten tijdens een dagje winkelen. Coffeelovers is vrij nieuw in ons pand, maar wij zijn nu al meer dan tevreden met de samenwerking. Zien wij jou binnenkort ook genieten bij Coffeelovers in Heerlen?

Kom langs in Heerlen

Purdey

Een merk waar kleding van kwaliteit voorop staat is Purdey. Het modemerk ontwerpt en ontwikkelt al 40 jaar de mooiste tijdloze collecties. Purdey denkt met name in stijl in plaats van trends. Met deze instelling bieden zij fijne basics aan die lang mee kunnen. De kleding is geschikt voor ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid. Wij zijn trots op onze samenwerking met Purdey in onze filialen in Uden en Heerlen. Op deze manier kunnen wij kledingstukken verkopen die met liefde zijn gemaakt, daar worden de klanten blij van!

Shop in Heerlen & Uden

Brasserie de Conversatie

Word jij ook zo gelukkig van lekkere gerechten? Een samenwerking waar wij ontzettend gelukkig van worden is met Brasserie de Conversatie. De brasserie bereid hun gerechten met passie en dat is duidelijk te proeven. De door hen samengestelde kaart bestaat uit creatieve en ruige creaties met een verfijnde smaak. De Conversatie is te vinden in ons filiaal in Uden op de derde etage. De lekkerste bagels, een heerlijke high tea, het beste Friday Night Menu & nog veel meer! Bij de Conversatie word je mee op reis genomen door smaken verzameld over de hele wereld.

Kom langs in Uden

Lunchcafé Ambiance

Tijdens een dagje winkelen kun je voor lekkere ontspanning terecht bij Lunchcafé Ambiance. Het restaurant is te vinden in onze winkels in Heerlen en Blerick. Zowel de menukaart als de gezelligheid kent geen grenzen in dit lunchcafé. De keuken is te omschrijven als creatief bourgondisch met dag- en seizoensverse producten. Daarnaast serveren zij ook heerlijke speciaalbieren en mooie wijnen. Komt jij ook langs voor een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie met gebak?

Kom langs in Heerlen & Blerick

We zijn ontzettend trots op de bijzondere samenwerkingen die wij met onze &Meer partijen hebben en hopen ons warenhuis samen met hen nog veel verder door te ontwikkelen. 

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer