Zomerjassen voor dames 2024: trends en inspiratie

by Berden Fashion

Het uitzoeken van een zomerjas kan vaak lastig zijn. De ene jas is te warm voor de zomer, de ander is dan weer te koud voor de bewolkte dagen. Welke kleuren zijn leuk voor in de zomer en welke modellen kun je überhaupt uitkiezen? Geen zorgen, want wij hebben de leukste trends voor aankomende zomer op een rijtje gezet voor jou. Lees snel verder en laat je inspireren!

Gilet

Hoge temperaturen, maar toch een jasje aan? Het mouwloze vest is een trend die we in de zomer van 2024 veel zullen spotten. Het item is ontzettend makkelijk en leuk te layeren waardoor je eindeloze combinaties kunt maken. Wanneer het wat kouder is draag je er bijvoorbeeld een blazer onder en je hebt een ontzettend trendy outfit. Een gilet kan elegant en stoer zijn waardoor het item voor elke gelegenheid gedragen kan worden.

zomerjassen dames trends gilet
zomerjassen dames trends gilet
zomerjassen dames trends gilet

Leren jas

Leren blazers werden afgelopen winter al veel gedragen. Deze zomer zijn wij wederom fan van leer. Een zwarte leren trenchcoat is een jas waarin jij zeker veel complimenten zal ontvangen. Naast zwart leer, zijn leren jassen in zomerse kleuren ook trendy deze zomer. Gekleurde leren jassen zullen je outfit gegarandeerd 100 keer unieker maken. 

Trenchcoats

Wanneer je door de stad loopt kun je de trenchcoats niet vermijden. Deze prachtige jassen worden al door velen gedragen. Een trenchcoat is de perfecte zomerjas en dus een echte musthave. Voorheen zagen wij met name legergroene jassen en beige tinten voorbij komen. Deze zomer pakken we uit. Zo gaan we ook statement exemplaren van de jas zien. Denk bijvoorbeeld aan een felle kleur of een unieke print. Deze zomer kan het niet gek genoeg.

zomerjassen dames trends trenchcoats
zomerjassen dames trends trenchcoats
zomerjassen dames trends trenchcoats

Denim

Dat denim dit jaar en deze zomer een enorme trend is, kunnen we niet omheen. Spijkerjassen zien we elke zomer weer terugkomen. Ook deze zomer is dit weer een echte musthave. Dit jaar gaan we de denim look een extra touch geven. Zo gaan wij naast de spijkerjassen die wij al kennen ook veel cropped en getailleerde exemplaren zien. Ook zullen er spijkerjassen in felle kleuren gedragen worden. Deze zomer wordt denim letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Een trend waar wij ontzettend fan van zijn.

zomerjassen dames trends denim
zomerjassen dames trends denim
zomerjassen dames trends denim

Getailleerde jassen

Oversized dit, oversized dat en hoe groter hoe beter. De oversized trend zien wij veel voorbij komen en deze gaat voorlopig ook nog niet weg. Toch gaan we deze zomer wat jassen betreft juist het tegenovergestelde zien. Getailleerde blazers in zowel lange als ultrakorte varianten zijn weer helemaal in. Het is ontzettend chic en ook erg tijdloos. Een perfect item om in je garderobe te hebben dus.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer