Denim musthaves voor in je garderobe

by Berden Fashion

Bijna niets is zo veelzijdig als denim! En dit is helemaal leuk, want denim is helemaal on-trend dit seizoen. Van flared en high waist broeken tot stoere spijkerjacks en rokken: laat je vandaag inspireren door deze modetrend. 

Welke items ga jij toevoegen aan je garderobe dit seizoen? In ons ruime assortiment vind je tevens te de mooiste denim merken. Zoals Levi’s, G-Star, Tommy Jeans, CHASIN’ en Calvin Klein. Ontdek het in onze webshop of bezoek één van onze winkels.

Broeken

De denim broek kennen we allemaal. Vooral bij een casual look is dit item favoriet! De jeans is zo populair en heeft veel wisselende trends. Ieder jaar komt de broek weer in diverse modellen in de modewereld. Zo zien we dit seizoen naast de populaire skinny fit ook diverse wijdere modellen. Denk aan de flared fit, de mom fit en de loose fit. Ga je toch liever voor een stoerdere look? Dan zijn de jeans met destroyed details de perfecte toevoeging aan je kledingkast. Kijk gerust eens in de collectie van COJ denim, Levi’s, ONLY of G-Star.

Van mini- tot maxirokken

Een echte klassieker: de spijkerrok. Haal dit item maar tevoorschijn uit je kast, want dit seizoen zien we deze trend volop terug. Alle varianten zijn zichtbaar! Zowel de mini-, midi- en maxirok. De langere varianten zien we bijvoorbeeld met een opvallende split, gecombineerd met stoere boots. Denim rokken zijn daarnaast op tal van manieren te combineren. Ga bijvoorbeeld voor een nette blouse, een statement tee of voeg een riempje toe om jouw look compleet te maken.

Jacks

Een spijkerjack is één van de meest tijdloze items. Dit bekende jasje kun je namelijk bij iedere stijl wel combineren en is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ieder seizoen komt het denim jack weer met nieuwe details. Zo vind je in de collectie klassieke modellen, maar ook stoere jacks met studs of een oversized fit. Ga je het liefst voor een casual, maar vrouwelijke stijl? Dan kun je het spijkerjack prima combineren met een zomers jurkje of een rokje. Als je liever voor een stoerdere look gaat, kies er dan bijvoorbeeld voor om het jack te combineren met een coltrui en een donkere broek.

Spijkerblouse

Een spijkerblouse is een veelzijdig kledingstuk in je garderobe. Dit item is namelijk op tal van manieren te stijlen. Je kunt een denim blouse zowel open als dicht dragen, waardoor je diverse outfits kunt creëren. Door al deze combinaties kun je het helemaal afstemmen op je look. 

Denim-op-denim

Spijker op spijker is absoluut een yes! Grote kans dat je bij deze trend terugdenkt aan de jaren ‘90, maar denim op denim zie je weer volop terug in het modebeeld. Misschien heb je nog wel denim items in je kledingkast die je een tijdje niet gedragen hebt, maar zeker nu weer aan kunt trekken. We snappen dat het lastig is om twee denim items te vinden in precies dezelfde kleur, maar dat is helemaal niet nodig. Het is juist leuk als je verschillende tinten denim met elkaar gaat combineren. Ga voor die dubbele denim look, bijvoorbeeld een spijkerjack- of blouse gecombineerd met je favoriete jeans. Wij zijn helemaal weg van deze trend!

denim
denim
denim

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer