HoutBrox Uden wordt Berden: Dat gaan we vieren!

by Berden Fashion

Het winnende uur is bekend: 11.00 – 12.00 uur 🕚🥳

HoutBrox Uden is op zaterdag 11 december Berden geworden! Op deze feestelijke dag maakte je kans op één uur lang gratis shoppen. Als je tussen 11.00 en 12.00 uur een aankoop bij Berden in Uden hebt gedaan deze dag WIN jij nu je aankoopbedrag volledig terug! De winnaars kunnen op zaterdag 8 januari 2022 naar Berden Uden komen waar de aankoop is gedaan. Op vertoon van de fysieke kassabon, met de geregistreerde winnende tijd, zal het aankoopbedrag worden teruggestort / terugbetaald, afhankelijk van de initiële betaling.

Berden Mode, Wonen & Slapen

Samen wonen. Samen delen. Samen genieten. Dat is waar Berden Mode, Wonen & Slapen voor staat. Dit familiebedrijf begon in 1902 als een manufacturen winkeltje in Blerick. Dit kleine winkeltje is in bijna 120 jaar uitgegroeid tot een keten van meerdere winkels en warenhuizen verspreid door Limburg en Noord-Brabant. Of je nu op zoek bent naar een mooie aanvulling voor je garderobe, een nieuw bankstel, mooie accessoires voor in huis of nieuw beddengoed; bij Berden ben je aan het juiste adres. We heten je van harte welkom bij onze winkels in Heerlen, Uden, Blerick, Sittard, Roermond, Geleen, Varsseveld of Veghel. Zit er geen winkel bij jou in de buurt? Dan kun je ook online terecht op www.berden.nl

Berden familiegeluk

Berden is al bijna 120 jaar een echt familiebedrijf. Met meer dan 400 merken bieden wij al meerdere generaties mode voor jong en oud. Daarnaast staat familiegeluk centraal, wij vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn. In goede tijden om het feest te vieren, maar ook in slechte tijden om de pijn te verzachten. Voor al deze gelegenheden staan wij voor jou klaar en helpen we je graag bij het vinden van dat ene perfecte feestelijke jurkje, een broek die als gegoten zit of een geschikte outfit voor die speciale gelegenheid.

Anno 2021 staat de vierde generatie van de Berden familie aan het roer: Paul, Mark, Jan Jr. en Saskia steken samen met de vijfde generatie de handen uit de mouwen om de Berden beleving voor iedereen zo geweldig mogelijk te maken.

berden

Gratis vlaai bij een aankoop van €100,- of meer

We hebben wat te vieren! De winkel zal daarom van top tot teen versierd worden met feestelijke decoraties, ballonnen en meer. We gaan er een groots feest van maken! Bij een feest hoort natuurlijk ook taart. Daar hebben we ook voor gezorgd. Wanneer je op deze feestelijke dag een aankoop doet van  €100,- of meer, krijg je van ons een heerlijke vlaai van Bakkerij Pijpers cadeau! Wees er snel bij, want op=op.

Winnen: 1 uur gratis* winkelen!

Als je op zaterdag 11 december komt winkelen in Uden, zorg dat je jouw kassabon goed bewaart. Je maakt namelijk kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Kort na het event maken we een tijdslot van precies één uur bekend. Heb jij geshopt binnen dat tijdslot? Dan heb jij gewonnen en is de aankoop die jij gemaakt hebt helemaal gratis!

Hoe werkt deze actie?
Per notariële akte is vooraf vastgelegd in welk uur de aankopen bij Berden Uden geheel gratis zijn. Een uur wil zeggen 60 aaneengesloten minuten. Natuurlijk wordt niet vooraf bekend gemaakt welk uur je gratis kunt winkelen. Niet aan jou, maar ook niet aan al onze medewerkers. Dit maakt het voor iedereen extra spannend en bijzonder. Heb jij in het desbetreffende uur iets gekocht? Dan worden jouw aankopen helemaal vergoed!

Spelregels
● Deze actie is uitsluitend geldig bij aankopen bij Berden in Uden op 11 december 2021.
● Per notariële akte is vastgelegd in welk uur alle aankopen gratis zijn.
● Onder een uur wordt verstaan 60 aaneengesloten minuten tijdens normale openingstijden.
● Bij aankoop op zaterdag 11 december ontvangt de klant een fysieke kassabon. Alleen de op deze kassabon geregistreerde tijd is leidend en bepalend.
● De &-meer partijen binnen Berden; Purdey, Van Dalen schoenen, Our Favourites en Brasserie de Conversatie zijn uitgesloten van deze actie.
● Deze actie geldt niet voor alle andere vestigingen van Berden.
● Online aankopen zijn uitgesloten van de actie.
● Op woensdag 5 januari maken wij via onze webshop www.berden-fashion.nl/houtbroxwordtberden en onze mode social media kanalen (Facebook en Instagram) bekend wat de begin en eindtijd was van het winnende uur op zaterdag 11 december bij Berden in Uden.
● De winnaars kunnen op zaterdag 8 januari naar Berden Uden komen waar de aankoop is gedaan. Op vertoon van de fysieke kassabon, met de geregistreerde winnende tijd, zal het aankoopbedrag worden teruggestort / terugbetaald,
afhankelijk van de initiële betaling.

cadeaus

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer