In deze comfy kleding werk je vanuit huis

by Berden Fashion

Nu we steeds meer vanuit huis werken en studeren, is comfy kleding echt een must. Draag jij het liefst de hele dag een pyjama of wil je er toch iets stijlvoller bij zitten? In deze comfortabele kleding ben je helemaal klaar voor een thuiswerkdag en kom jij goed voor de dag bij een online meeting. 

Comfy huispakken

Als je vanuit huis werkt kun je het beste kiezen voor een comfortabele, maar wel verzorgde outfit gaan. Kies bijvoorbeeld voor een huispak. Een huispak is vaak gemaakt van fijne, zachte materialen en draag je meestal – hoe kan het ook anders – in huis. Toch zie je tegenwoordig steeds vaker dat een huispak ook buitenshuis gedragen kan worden. Dit komt omdat steeds meer merken komen met stijlvolle modellen. Kijk maar eens in de collecties van Josh V, Charlie Choe of Rebelle. De meeste huispakken zijn tweedelig en bestaan uit een broek met een bijpassende trui of vest. De perfecte outfit om aan te trekken na een dagje hard werken of wanneer je een dagje chillen op de planning hebt staan. Huispakken zijn er in verschillende kleuren en modellen. Welke is jouw favoriet?

Bekijk alle huispakken >

huis_pak
huis_pak
huis_pak

Stijlvol met een pantalon

We begrijpen dat een strakke jeans niet je voorkeur heeft wanneer je thuiswerkt. Het lijkt misschien verleidelijk om de hele dag in je pyjama te werken, maar productief word je daar niet van. Er zijn daarom tal van pantalons die er stijlvol uitzien, maar aanvoelen als een joggingbroek. Vaak zijn deze broeken gemaakt van fijne materialen en hebben ze bijvoorbeeld een elastische tailleband met een trekkoord. In onze collectie zie je diverse modellen, bijvoorbeeld met een geruite print of juist in een effen kleur. Ook de flared broek is vaak gemaakt van zacht materiaal en kun je perfect combineren met een oversized trui of een sweater. Casual en perfect voor een dag thuiswerken of studeren. Ze zitten net zo fijn als een joggingbroek, maar zien er super stijlvol uit. Zo ben jij altijd voorbereid op een video call.

Bekijk alle pantalons >

pantalon
pantalon
pantalon

De joggingbroek

Wie zegt dat homewear niet stijlvol is heeft het zeker mis. Staan er tijdens jouw thuiswerkdag geen belangrijke telefoongesprekken of video calls op de planning? Dan kun je kiezen voor een joggingbroek. We maken vaak al snel de associatie met comfort, maar toch kan een joggingbroek ook zeker stijlvol zijn. Dit komt door de diverse pasvormen waarbij ze lang niet altijd zo ruim vallen als vroeger. Door de diverse modellen kun je deze comfy broeken ook dragen met een trui of een sportief vest. 

jogging_broek
jogging_broek
jogging_broek

Vind je thuiswerk outfit bij Berden

Bij Berden vind je ideale kleding voor thuis. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een pyjama, maar vaak voel je je dan zo relaxed dat je minder productief wordt. Daarom zijn er tal van outfits om een comfortabele en stijlvolle look te creëren. Kies voor kleding waar jij je prettig in voelt, zodat jij je werkdag goed van start gaat. Zo ben jij altijd klaar voor een videogesprek. Ontdek de collecties nu in onze webshop of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. 

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer