Jurken trends voorjaar 2024

by Berden Fashion

Ben jij de koude winterdagen ook beu? Wij ook. Gelukkig staat het voorjaar om de hoek en mogen we weer inspiratie opdoen voor onze garderobe. Bij het voorjaar denk je gelijk aan de eerste zonnestralen op je benen. Een mooie jurk is iets wat niet mag ontbreken. Ben jij benieuwd welke jurken trends wij dit voorjaar veel zullen zien? In deze blog brengen we jou helemaal op de hoogte van de top 5 belangrijkste trends.

Romantisch

Wat dit voorjaar in de spotlight zal staan is romantiek. Hierbij denk je uiteraard aan de modekleur rood. Rood staat voor liefde, passie en zelfvertrouwen. Het is een stijlvolle en opvallende modekleur die wij veel gaan zien. Een rode jurk mag dus niet ontbreken in je garderobe. Ook ruches en franjes zorgen voor een speelse en romantische uitstraling en zijn erg hip dit voorjaar. Wij zijn in ieder geval fan, jij ook?

jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar

Mesh

Doorschijnende stoffen zoals mesh zijn dit voorjaar ook weer trendy. Dit is een trend die je vaak terug ziet komen. Je kunt met deze trend alle kanten op. Niet alleen de donkere transparante stof zal deze lente veel gedragen worden, maar lichte stoffen zullen we dit jaar ook erg veel tegenkomen. Mesh geeft een sexy look en kan op allerlei manieren gecombineerd worden. Uiteraard is een geheel doorschijnende jurk niet voor elke gelegenheid. Daarom hebben wij ook een aantal leuke alternatieven voor jou waarbij sexy en chic wordt gecombineerd.

jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar

Kant

Kant is een stof die aankomend voorjaar erg populair is en deze kan dus zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Je hebt ontzettend veel soorten kant en er zal dus zeker iets leuks tussen zitten voor jou. Ben jij op zoek naar een perfecte combinatie van vrouwelijk, luchtig en chic? Ga dan voor een kanten lingerie jurk. Dit is ook een item dat wij jaarlijks zien terugkomen en erg trendy blijft.

jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar

Glitters & Metallic

De feestdagen zijn voorbij, maar de liefde voor glitters zeker niet. Ga dit voorjaar voor een jurk met mooie, gladde pailletten voor een verfrissende uitstraling. Voor een subtielere look is metallic ook erg trendy. Vooral zilver metallic gaan we veel zien in dit voorjaar. Dit zien wij momenteel al terugkomen in veel accessoires en dit zal ook veel uitbreiden naar kledingitems zoals jurken. Deze trend zorgt voor veel vrolijkheid en geeft een upgrade aan je alledaagse look.

jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar


Blote schouders

Een off-shoulder look is nooit helemaal uit de mode geweest en wij weten wel waarom. Dit voorjaar worden de blote schouders steeds populairder. De jurken zakken steeds verder naar beneden. Naast off-shoulder jurken zullen straplessjurken ook helemaal trendy worden. Denk vooral aan de strakke strapless zonder print. Dit brengt ons weer helemaal terug naar de 90’s aesthetic. Ga jij dit voorjaar graag met de schouders bloot? Dan hebben wij een aantal super leuke jurken voor jou!

jurken trends voorjaar
 jurken trends voorjaar
jurken trends voorjaar

Nu je helemaal up-to-date bent van alle jurken trends, kan het voorjaar beginnen!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer