Oud en nieuw outfit trends voor dames 2023

by Berden Fashion

De avond van champagne, oliebollen, vuurwerk, familie, vrienden en leuke feestjes komt steeds dichterbij. Wat ook zeker niet in dat rijtje mag ontbreken is een prachtige oud en nieuw outfit! We willen het jaar het liefst met een knaller afsluiten. Er is namelijk niets leuker dan op 31 december eens goed uitpakken met je looks. Maar wat zijn nu eigenlijk de outfit trends voor oud en nieuw van dit jaar? In deze blog vertellen wij je welke items helemaal in zijn komende jaarwisseling.

Glitters

Ben jij van plan om all out te gaan? Kies voor een mooie pailletten jurk. Deze zijn tegenwoordig te krijgen in alle kleuren en soorten. Ga voor een lange zwarte jurk of kies een kort model in de kleur donkergroen. Wanneer je geen zin hebt om jezelf volledig te kleden in pailletten dan kun je ervoor kiezen om alleen een glitter flared broek te dragen. Combineer deze met een simpele top of met een comfortabele sweater. Heb jij toevallig met kerst ook een item aangeschaft met glitter? Probeer je outfit net anders te stylen. Op deze manier heb je een compleet nieuwe look zonder iets nieuws aan te hoeven schaffen.

Klassiek in zwart 

Met een outfit in de kleur zwart zit je eigenlijk altijd goed. Een little black dress, een lange zwarte jurk of een zwarte power suit. Een leuke en comfortabele optie is een zwarte jumpsuit! Style hem met prachtige sieraden en een paar trendy hakken. Hiermee lijk je ook nog eens een aantal centimeters langer! Het is ook leuk om een pop of colour toe te voegen aan je all black outfit. Het is een subtiele toevoeging waardoor je outfit wat speelser oogt.  Denk hierbij aan het toevoegen van een kleurrijke tas of schoenen.

little black dress oud en nieuw
jumpsuit oud en nieuw
all black nieuwjaar

Metallic

In plaats van glitters kun je ook kiezen voor metallic items. Geïnspireerd op de jaren ‘80 zien we metallic kleding ook weer met regelmaat voorbij komen. Door deze trend wordt de extravagante mode weer omarmt. Combineer bijvoorbeeld een wat meer simpele outfit met metallic laarzen. Feeling brave? Durf uit te pakken met een complete metallic outfit. Jij gaat de champagne dan zeker in stijl poppen!

metallic pak oud en nieuw
metallic top oud en nieuw
metallic boots trend oud en nieuw

Tip: Tijdens oud en nieuw kun je je panty best thuis laten. Tenzij je de hele avond buiten gaat staan natuurlijk. Blote benen kunnen bij sommige looks namelijk helemaal het verschil maken en ervoor zorgen dat je outfit volledig party perfect is!

Ga voor stoer

Wanneer je niet zo’n fan bent van opvallende outfits is een look met een stoer randje misschien wel iets voor jou. Een feestelijke top met een faux leren rok of broek is zeker ook een passende oud en nieuw outfit. Je kunt ook kiezen voor stoere zwarte jeans met een subtiele glitter blouse. Deze outfits kun je combineren met stoere enkellaarsjes of een paar trendy sneakers. Zo zie je er on trend uit en blijf je ook nog eens de hele avond comfortabel.

Fluweel

Na de kerstdagen hoef je jouw fluwelen jurk of pak zeker nog niet weg te stoppen. Met oud en nieuw zijn deze items namelijk ook perfect. Deze stof oogt erg mooi en zit ook nog eens heerlijk. Met een fluwelen pak kun je twee kanten op: stijlvol en chic óf stijlvol en feestelijk. Een feestelijke look kun je creëren door je pak te dragen met open schoenen en statement sieraden. Combineer het pak met minimalistische sieraden en loafers voor een chique en stijlvolle look.

trendy power suit oud en nieuw
trendy fluwelen pak nieuwjaar
fluwelen pak oudjaar

Stijlvol kant

Een andere prachtige stof om te dragen tijdens oud en nieuw is kant. Een kanten top kun je dragen naar een feest door hem te combineren met een wijde pantalon of mooie culotte. Ook een kanten jurk is een goed idee. Wanneer je wat meer wilt opvallen kun je gaan voor een fellere kleur kant. Door te kiezen voor zwart kant of een andere neutrale kleur oogt je outfit wat chiquer. Maak je look af met een paar prachtige hakken en goede accessoires en je bent ready to go!

kanten jurk oud en nieuw
kanten top zwart oud en nieuw
kanten top wit oud en nieuw

Relaxte avond

Dit jaar geen behoefte aan mensen over de vloer of jezelf helemaal opdoffen? Geen probleem. Ga voor een ontspannen avond met je familie of vrienden. Ook nu kun je jezelf trendy aankleden. Er hangen namelijk enorm veel mooie tracksuits of loungesets in de winkel om uit te kiezen. Hierdoor zit je er de hele avond super comfortabel bij én zie je er ook nog eens stijlvol uit. Daarnaast kun je ook kiezen voor een oversized trui op mooie jeans of op een stoffen flared voor dat extra beetje comfort. 

Fijne stijlvolle jaarwisseling!  

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer