Summer chic jurk ideeën voor een bruiloft

by Berden Fashion

Je wordt uitgenodigd op een bruiloft met een dresscode. Super fijn dat je weet welke kledingstijl je moet aanhouden. Aan de andere kant is een dresscode misschien lastig aangezien de mogelijkheden beperkter zijn. Je wilt er natuurlijk op je allerbest uitzien op deze dag. Er worden foto’s en herinneringen gemaakt die voor altijd waardevol zijn. Wij helpen jou daarom graag verder met de perfecte jurk voor een bruiloft, met als thema: Summer Chix. Lees dus gauw verder!

Summer chic; wat houd het in?

De dresscode summer chic wordt gebruikt bij zomerse feesten zoals een bruiloft. Er wordt veel print en kleur gedragen binnen dit thema. Iets wat kenmerkend is voor summer chic is kleur. Kleur geeft een lekker zomers gevoel en dat past dus perfect bij deze stijl. De voorkeur gaat vaak uit naar een mooie jurk of jumpsuit. Denk hierbij aan een perfecte A-lijn jurk die tot aan je knieën of enkels valt. Ook een lange rok met een mooie print is erg leuk bij de dresscode. 

Kleuren

Bij een summer chic thema zul je dus veel kleuren zien. Je kunt met deze stijl echt alle kanten op. Van een fel oranje jurk tot een pastel roze jumpsuit; het kan allemaal. Bij de dresscode is het belangrijk om het ‘zomerse’ gevoel te krijgen. Zowel felle kleuren als pastelkleuren zijn erg leuk binnen dit thema. Ook zijn printjes ook altijd leuk binnen dit thema. Draag bijvoorbeeld een mooie bloemenprint rok in combinatie met een lichtroze top en je bent helemaal ready to go!

Lengte jurk

Bij het gebruiken van een dresscode op een bruiloft is met name de kleur erg belangrijk. De lengte van de jurk is wat minder relevant. Toch bepaalt de lengte van een jurk een hoop. Een summer chic dresscode draait om zomerse kleding met een chique look. Dit is dus niet een kort strandjurkje met slippers, maar denk juist aan wat nettere kleding. Een leuke maxi jurk of midi rok is bijvoorbeeld perfect. Gezien dit thema vooral bij zomerse bruiloften wordt gehanteerd, kan het op de grote dag erg warm zijn. Wanneer jij kiest voor een wat langere jurk of rok, maak dan een verstandige keuze in de stof van de kleding. Over het algemeen wordt katoen en linnen veel gedragen tijdens deze bruiloften.

Accessoires

Wij zijn ontzettend fan van de dresscode omdat jij je wat accessoires betreft, helemaal kunt uitleven. Zolang jouw sieraden zomers zijn en bij je outfit passen, is het goed. Je kunt kiezen voor een subtiel kettinkje, maar grote fel oranje oorbellen zijn ook zeker mogelijk. Accessoires zoals een hoed of een zonnebril zijn ook perfect binnen dit thema. Tot slot heb jij nog de perfecte schoenen nodig om jouw outfit af te maken. Gekleurde hakken zijn altijd leuk en lekker feestelijk. Niet iedereen vindt dit natuurlijk even fijn lopen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor leuke sandaaltjes of ballerina’s. Dit is ook erg fijn wanneer de bruiloft bijvoorbeeld op het strand of op een grasveld is. Iets wat je absoluut moet vermijden zijn slippers. Dat kan natuurlijk echt niet op een bruiloft.

Hopelijk ben jij nu helemaal op de hoogte van de dresscode en kun jij deze grote dag op je mooiste vieren!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer