5 strandkleding outfits voor dames 2024

by Berden Fashion

Vind jij het ook zo heerlijk om lekker in de warme zon op het strand te liggen terwijl je de golven van de zee op de achtergrond hoort? Wij zijn ontzettend fan van de zomer en het strand! Maar wat trek je precies aan naar het strand? Het is uiteraard fijn om makkelijke kleding te dragen, maar je wilt er natuurlijk ook modebewust uitzien. Wij hebben daarom 5 super leuke strand outfit ideeën voor jou!  

Oversized T-shirt of overhemd

Iets wat ontzettend praktisch is, en tegenwoordig ook erg hip, is het dragen van een oversized T-shirt of overhemd over een bikini. Oversized kleding wordt in 2024 steeds meer gedragen en dit is momenteel echt een trend. Een voordeel van deze trend is dat een groot T-shirt super fijn zit en lekker door kan luchten. In combinatie met een leuke zonnebril, een gave pet en leuke sandaaltjes of slippertjes heb jij een ontzettend hippe outfit voor naar het strand. Dus heeft jouw vader nog een leuk overhemd in de kast hangen? Twijfel dan zeker niet om deze eventjes te ‘lenen’.

Gehaakte jurk

Iets wat wij al veel op Instagram, TikTok en Pinterest voorbij zien komen zijn gehaakte jurken. Zowel lange als korte jurken worden deze zomer veel gedragen. Met name witte en beige jurken zijn erg trendy. Dit is het ideale item voor over jouw badmode. Combineer bijvoorbeeld een mooie witte bikini onder een witte gehaakte jurk. Of ga juist voor een felgekleurde bikini die je goed onder de jurk door ziet schijnen. Deze outfit is ook erg leuk voor in een hippe beachclub. Draag er leuke sandaaltjes onder en zet een grote zonnebril op en je outfit is helemaal compleet!

Linnen broek

Dé lievelings stof in de zomer voor velen is linnen. Linnen is ontzettend luchtig en lichtgewicht, wat perfect is voor de hete dagen. Wat wij deze zomer veel gaan zien zijn lange linnen broeken in combinatie met een leuke bikini top. Dit is de enige lange broek die jij mee wilt hebben op vakantie. Vooral de witte linnen broeken zullen deze zomer een hit zijn en deze mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw garderobe!

Het perfecte zomerjurkje

Een all-time-favourite is hét perfecte zomerjurkje. Dit is natuurlijk een heel algemeen begrip, maar wanneer jij zo’n jurkje in jouw kast hebt hangen, weet jij precies wat wij hiermee bedoelen. Een echte musthave is een fleurige zomerjurk dat je lekker makkelijk aan en uit kan trekken. Wij zijn bijvoorbeeld fan van een felgekleurde, korte jurk van katoen of linnen. Deze is makkelijk te dragen over jouw bikini en leuk te combineren met open schoenen en een leuke strandtas. 

Co-ord set

Een trend waar wij absoluut verliefd op zijn, zijn de co-ord sets. Een korte broek met een bijpassende top ziet er gelijk modebewust uit. Co-ord sets zijn daarom ideaal voor naar het strand. Bijvoorbeeld een gehaakte set is super leuk voor zowel op het strand als voor in een beachclub. Ook leuk dat een co-ord set op veel manieren te dragen is. Zo kun je altijd kiezen voor een andere top of een andere broek, waardoor je gelijk een heel andere outfit hebt. 

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer