De grootste kinderafdeling van Groot-Venlo bij Berden

by Berden Fashion

Op zoek naar leuke, trendy en stoere kinderkleding? Neem dan eens een kijkje bij onze kinderafdeling in Blerick. We zijn niet alleen de grootste kinderafdeling van Venlo, maar ook zeker de leukste! Ben jij benieuwd wat onze kinderafdeling zo speciaal maakt? Lees dan snel verder!

Meer dan 45 kids modemerken 

Merken zoals Retour, Nik&Nik, Ballin Amsterdam en ALIX Mini komen je vast bekend voor. Onze winkel in Blerick heeft 45+ super toffe kinderkleding merken onder één dak. Ben jij op zoek naar een mooi jurkje voor jouw kleine meid? Of juist een gave jeans voor jouw stoere zoon? Met ons ruime aanbod aan kleding voor elke stijl en gelegenheid, kun jij bij ons zeker slagen! Wij hebben kleding voor alle leeftijden en selecteren de meest hippe collecties voor jongens en meisjes. Meer weten over welke kledingmerken wij verkopen? Klik dan hier voor alle merken. 

Veel fun op de afdeling

We weten allemaal dat kinderen soms wat ongeduldig kunnen worden wanneer het aankomt op winkelen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Er is bij ons op de kinderafdeling namelijk een leuke kinderhoek met een vette glijbaan, schommel en nog veel meer! Op deze manier kun jij fijn winkelen terwijl de kinderen zich lekker vermaken.

Persoonlijke aandacht

Kinderkleding uitzoeken kan vaak lastig zijn. Kinderen groeien zo snel, spelen veel buiten en tegelijkertijd wil je natuurlijk wel dat ze er leuk uitzien. Daarom helpen wij jou meer dan graag mee in onze winkel met het uitzoeken van de perfecte items. Het personeel op de vloer is professioneel en maakt shoppen leuk voor jou.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer