Word jij het nieuwe gezicht van Berden? Meld je nu aan!

by Berden Fashion

Sta jij graag voor de camera of heb jij altijd al model willen zijn? Dan is dit jouw kans! Wij zijn voor onze shoots op zoek naar modellen en daarom organiseren wij op 31 mei een castingdag. Als model voor Berden shoot je regelmatig in de studio of op super toffe locaties. Je wordt tijdens een shoot volledig in de watten gelegd door onze vaste visagist en gaat vervolgens op de foto en/of video in prachtige outfits van onze mooiste merken. Bovendien zie je de nieuwe collectie al voordat deze in de winkels ligt. Word jij hier helemaal enthousiast van? Lees snel verder en ontdek hoe jij misschien wel het nieuwe gezicht van Berden wordt!

Informatie

De castingdag vindt plaats op woensdag 31 mei van 13:30 tot 19:30. In verschillende tijdsblokken verwelkomen wij jou graag bij StudioNic in Uden (Loopkantstraat 18A, 5405 AC Uden). Tijdens deze casting maken we kennis en zullen wij natuurlijk een aantal foto’s en video’s van je maken.

Zo meld je je aan

Via deze link meld jij je aan voor de castingdag. Wees er op tijd bij, want de aanmelding sluit op woensdag 17 mei. Zodra alle aanmeldingen binnen zijn, gaan wij ermee aan de slag. Uiterlijk 22 mei ontvang je van ons bericht met een eventuele uitnodiging voor de castingdag.

De selectie, Spannend!

Na de castingdag maken wij onze selectie. Hierbij kijken we natuurlijk naar wie het beste bij Berden past. Gelukkig houden we je na je deelname niet al te lang in spanning, want uiterlijk op 2 juni hoor je al of je voor ons mag gaan shooten!

Goed om te weten

Deelname aan de castingdag is gratis en je ontvangt hiervoor geen vergoeding. Wordt je uiteindelijk gekozen als het nieuwe gezicht van Berden? Dan wordt hier natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor gegeven. 

Onze shoots vinden door de week plaats. Daarom is het belangrijk dat je als model voor Berden op de meeste werkdagen beschikbaar bent.

Heb je vragen over de Castingdag? Ons klantenservice team helpt je graag verder!  Via onze website kun je een contactformulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan 045-8506850 Of klik hier en gebruik Whatsapp!

Zien wij jou tijdens onze castingdag?

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer