Tips om een lichte spijkerbroek te combineren

by Berden Fashion

Een jeans is eindeloos te combineren. Een veelzijdig kledingstuk dat thuishoort in iedere garderobe! Naast zwarte en donkerblauwe spijkerbroeken, zien we dit seizoen ook veel jeans in lichte kleuren als wit en lichtblauw. Heb jij er ook al één in je garderobe? In deze blog vertellen we je vandaag hoe je deze lichte kleur jeans het beste kunt combineren met de rest van je kleding.

Witte jeans

Een witte broek is echt niet enkel een zomeritem. Doordat deze jeans op tal van manieren te combineren is, kun je dit item het hele jaar door dragen! Eigenlijk kun je qua tops alle kanten op. Of je nu gaat voor een bloemenprint of juist een effen kleur: alles is mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een compleet lichte look en maak af met een spijkerjack. Daarnaast zijn pakken ook helemaal on-trend. Een blazer en een pantalon in deze kleur zorgen voor een stijlvolle outfit. Let wel op: draag bij een witte broek altijd goed ondergoed, aangezien het door kan schijnen. Ga voor naadloos ondergoed in huidskleur of lichte tinten zonder dessin of kant.

lichte_jeans

Lichtblauwe jeans

De lichte wassing zien we overal terugkomen! Zowel bij strakke als losse modellen is deze kleur favoriet, van skinny en mom fit jeans tot bij de boyfriend fit. Het is stijlvol om een outfit in volledig lichte tinten te dragen. Combineer bijvoorbeeld je lichte spijkerbroek met een witte top, zoals een t-shirt, crop top of een off-shoulder model. Maak je outfit af met lichte sneakers en je look is helemaal compleet. Ook een hoodie kan perfect bij een lichte jeans voor een sportieve uitstraling.

jeans
jeans

De basics

Om altijd iets te kunnen combineren met je lichte jeans, zijn basic een echte must in je garderobe. T-shirts en truien in het zwart, wit of met een leuke kleur zijn altijd goed om te hebben. Zo stel jij binnen no-time een casual outfit samen. Of je nu naar kantoor gaat of een middagje naar het terras: met een lichte broek zie je er altijd stijlvol uit. 

Ga voor een stijlvolle fit

Welke jeans fit is jouw favoriet? Alles is mogelijk! Alle soorten fits, van flared broeken tot skinny jeans, zien we in lichte kleuren. Zo kun jij altijd een outfit creëren die past bij jouw stijl. De high-waist broek blijft ook dit seizoen helemaal on-trend en daarnaast zien we vooral losse fits. Wij zijn fan. Deze stijlen zijn erg comfortabel en perfect voor een werkdag thuis of op kantoor. Denk aan de wide leg broek, de baggy jeans en de boyfriend fit. Wil je alles weten over de nieuwste jeanstrends voor aankomend seizoen? Je leest er alles over in deze blog.

De jeans blijft een onmisbaar item voor velen. Ze zijn er in zoveel soorten en maten! Naast de grote keuze in merken en kleuren zijn de opties aan modellen eindeloos. Weet je niet welk model je moet kiezen? Lees dan snel verder.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer