Wat zijn de trends op het gebied van trouwringen?

by Berden Fashion

Een belangrijk onderdeel voor jouw bijzondere dag: de trouwringen. Ze zijn er in tal van soorten en maten, waardoor de keuze letterlijk reuze is. Alternatieve materialen, het verschil in diamanten of een bijzondere kleur, allemaal details die jouw ring bijzonder en uniek maken. Of je nu gaat voor subtiel of opvallend design, bij Mynt (Berden Heerlen) vind je altijd een ring die bij je past. Wij zetten de trends voor je op een rij.

Kleuren

Witgouden trouwringen zijn momenteel erg populair. Ze zijn stijlvol, elegant, tijdloos en daarnaast erg mooi met een diamant. Een erg mooie kleur die tevens eenvoudig te combineren is met andere juwelen. Daarnaast is witgoud ook te combineren met rosé- of geelgoud. 

Bling it on

Opvallen mag zeker! Ga bijvoorbeeld voor één grote diamant of meerdere kleine diamanten. Alle ontwerpen hebben een inspirerend design en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Diamonds are a girl’s best friend! 

Vernieuwende en alternatieve materialen

Naast de bekende materialen, zoals zilver en goud, wordt er ook steeds meer gewerkt met vernieuwende materialen. Door de hoge goudkoers zijn gouden trouwringen relatief duurder, waardoor er steeds vaker gekozen wordt voor titanium of staal. Vaak wel in combinatie met goud of zilver. In de collectie vind je ook ringen van keramiek of carbon (vooral in combinatie met titanium). Deze ringen hebben een stoere uitstraling en een hoog draagcomfort. 

Lager karaatgehalte

Ook valt de keuze vaker op gouden ringen met een lager karaatgehalte, bijvoorbeeld 8 of 9 karaat in plaats van 14 of 18. Hoe hoger het karaatgehalte, hoe meer goud er in de legering van het materiaal zit en hoe hoger dus ook de prijs. Zo is er voor iedere prijsklasse een trouwring mogelijk!

Ga voor een eigen ontwerp!

Jullie bijzonder dag verzegelen met ringen die jullie zelf ontworpen hebben. Dat kan! 

Niet kiezen uit de standaard collecties, maar zelf creatief aan de slag. Dit is mogelijk in samenwerking met de ringdesigner van onze leverancier Rauschmayer. Of ga voor een  out-of-the-box creatie die in samenwerking met onze edelsmid wordt vervaardigd. Neem gerust contact op met ons. We helpen je graag verder.

trouw_ringen

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer