De perfecte trouwlocatie

by Berden Fashion

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Dan willen jullie natuurlijk dat deze dag zo perfect mogelijk is. De ideale trouwlocatie speelt hier een belangrijke rol, omdat dit een groot deel van de sfeer en stijl bepaalt voor de gehele dag. Zijn jullie momenteel ook bezig met het plannen van jullie huwelijksdag? Voor als jullie deze grote dag in Limburg willen vieren, hebben wij een paar tips voor jullie.

Pillows Charme Hotel Château De Raay 

Gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, vind je een prachtig 13de-eeuws kasteel. Deze historische locatie is omringd door de adembenemende natuur van Noord-Limburg. Pillows Charme Hotel Château De Raay is een schitterende locatie die perfect is om de liefde te vieren en elkaar het jawoord te geven.

Alle zorg wordt uit handen genomen, zodat jullie volledig kunnen genieten van deze speciale dag. Sereen en romantisch, alles compleet aangepast naar wens voor deze once in a lifetime experience. Van culinaire gerechten, tot toasts uit de uitgebreide wijncollectie, tot de perfecte opstelling. 

Voor een vrijblijvende rondleiding of meer info kun je contact opnemen via onderstaande kanalen.

Pillows Charme Hotel Château De Raay 
Raayerveldlaan 6 
5991 EN Baarlo
E-mail: [email protected]
Telefoon: 085 – 4872002 
https://www.pillowshotels.com/baarlo/weddings/


trouwen
trouwen
trouwen

Kasteel TerWorm

Je komt binnen via de lange oprijlaan die leidt naar een prachtig landgoed. Hier vind je het idyllische kasteel dat uitkijkt over de Franse Rococotuin met oude leifruitrassen, rozen en lavendel, buxussen en een ruisende fontein. Kasteel TerWorm vormt het perfecte decor voor jullie huwelijksdag. 

Sinds 2003 is de Oranjerie in het kasteel de officiële trouwlocatie van de Gemeente Heerlen. Deze intiem ingerichte ruimte is sfeervol en romantisch en heeft een prachtig uitzicht over het landgoed. Na de ceremonie kunnen jullie een romantisch programma samenstelling in het kasteel. Er is ruimte voor een culinaire lunch, stijlvolle receptie met champagne toast en een gastronomisch huwelijksdiner tot 40 personen.


Kasteel TerWorm beschikt daarnaast over 40 prachtige en stijlvolle hotelkamers en vorstelijke suites, welke verdeeld zijn over de Pachthoeve en het Kasteel. Kleinschalig, intiem, exclusief, bijzonder, goed georganiseerd en met persoonlijke aandacht: Wij zeggen Ja!

Voor meer informatie over deze locatie kun je contact opnemen via onderstaande kanalen

Kasteel TerWorm
Terworm 5 
6411 RV Heerlen
Contactpersoon: Denise Geelen, Banquet-Sales Coördinator
E-mail: [email protected]
Telefoon: 045-400 11 11
https://www.terworm.nl/trouwen/

trouwen
trouwen
trouwen

Kasteel Heeswijk

Trouwen op hét kasteel van Brabant. Het is een droom die uitkomt op Kasteel Heeswijk. Dit topmonument van Brabant is een geliefde plek om jullie bijzondere dag te vieren. Wie door de poort loopt voelt direct de romantiek: zowel binnen als in de openlucht, elk detail van deze prachtige locatie zorgt voor de perfecte setting om elkaar het ja-woord te geven.

Een mooi voorbeeld is de wapenzaal. Deze stijlvolle en historische ruimte met hoge raampartijen en authentieke balkenstructuur, biedt plaats aan 60 huwelijksgasten voor een intieme samenkomst. Bij mooi weer kun je terecht in de sfeervolle kasteeltuin. Omringd door de prachtige Brabantse natuur en met het kasteel op de achtergrond, zorgt het geheel voor een sprookjesachtige ceremonie. Kasteel Heeswijk biedt verschillende zalen, de één nog mooier dan de ander, waar jullie uit kunnen kiezen.

Voorafgaand aan de ceremonie kunnen jullie de gelegenheid nemen voor een bruidsreportage om te zorgen dat deze speciale dag perfect vastgelegd wordt. Ook een toast, taart, receptie, diner of feest wordt ook tot in de puntjes voor jullie geregeld.

Als je meer wilt weten over deze locatie kun je contact opnemen via onderstaande kanalen.

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
5473 VA  Heeswijk-Dinther
Telefoon: 0413 – 29 20 24
https://www.kasteelheeswijk.nl/trouwlocatie/

trouwen
trouwen
trouwen

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer