Welke kleur panty draag je onder jouw jurk?

by Berden Fashion

Je hebt een prachtige outfit uitgekozen met een jurkje, bijpassende schoenen en de juiste accessoires. Buiten is het wat fris of je hebt geen zin in blote benen. Een panty is de perfecte oplossing, maar welke kleur panty past er nu eigenlijk het beste bij? Het kan ooit lastig zijn om de juiste panty te combineren bij verschillende items. De panty is te licht, je schoenen staan er niet mooi bij of je bent niet tevreden over je uiteindelijke look. Zonde natuurlijk. In deze blog vertellen wij welke kleur panty je het beste onder jouw lievelingsjurken kunt dragen!

Tips:

  • Hoe bloter de bovenkant van je jurk, hoe transparanter de panty 
  • Houd er rekening mee dat een lichte kleur panty de aandacht op je benen vestigt. 
  • Draag je peeptoes? Kies een panty zonder verstevigd voetstuk of een teenloze panty. 
  • De kleur van je schoenen mag nooit lichter zijn dan de kleur van je panty. 
  • Wanneer je schoenen draagt in dezelfde kleur als je panty ogen je benen langer. 
  • Kijk naar de stof van je jurk om te zien welke dikte panty het mooiste is. Bij lichte, soepele en zwierige stoffen kun je het beste kiezen voor een dunne panty. Is de stof zwaarder? Ga voor een dikke panty.

Welke panty draag je onder een zwarte jurk?

Ton sur Ton! Onder een zwarte jurk kun je het beste kiezen voor een zwarte panty. Hierbij kun je verschil maken tussen een dunne panty, voor een ondoorzichtige of zelfs voor een leuke zwarte panty met een patroontje zoals een streepje, stipjes of kant. Let op! Wanneer je voor een volledig zwarte outfit gaat is het wel belangrijk dat je voor een dunne panty kiest, anders wordt je look te donker. 

Ook kun je onder je little black dress gaan voor een gekleurde panty. De voorkeur gaat hier uit naar donkere kleuren. Zo zorgt een grijze panty ervoor dat het silhouet lichter wordt gemaakt. De kleur marineblauw staat erg chic. Wil jij graag opvallen? Kies voor een felle kleur of een pasteltint. Deze kleuren kun je weer combineren met een mooie zwarte schoen die goed bij je zwarte jurk past. 

Zwarte-jurk-net
Zwarte-jurk-casual
Zwarte-jurk-blazer

Welke panty draag je onder een blauwe jurk?

Bij blauw hangt de keuze van de panty af van de intensiteit van de kleur van je jurk. Donkere tinten blauw kun je vergelijken met the little black dress. Een zwarte panty kan dus altijd. Een dunne zwarte panty zorgt voor een klassieke look. Maak je outfit wat speelser door er een zwarte panty met motief onder te dragen. 

Naast zwart kun je er ook voor kiezen om het bij blauwe tinten te houden. Hierbij is het wel belangrijk dat het niet dezelfde kleur blauw is als je jurk. Een grijze, zilveren of camelkleurige panty staat ook goed bij een blauwe jurk

blauwe-jurk-casual
blauwe-jurk-chic
blauwe-jurk-casual

Welke panty draag je onder een witte jurk?

Een witte jurk draag je het snelste tijdens de warmere dagen wanneer je er geen panty onderaan hoeft te dragen. Toch kan wit er tijdens de winter of herfst ook erg fris en elegant uitzien. Kies voor dichte en matte panty’s om je benen warm te houden tijdens de koude dagen. Verder kun je iedere kleur panty dragen onder een witte jurk. Kijk naar wat je er zelf het mooist bij vindt!

witte-jurk-casual
witte-jurk
witte-jurk-casual

Welke panty draag je onder een beige jurk?

Beige is een makkelijke kleur die goed te combineren is met veel kleuren panty’s. Voor een uitdagende outfit kun je het beste kiezen voor kleuren zoals rood, oranje of bordeaux. Ook panty’s die een paar tinten afwijken van de jurk zijn erg geschikt. Door het dragen van perzik, koraal, melk of een chocolade kleur panty zorg je voor een romantische outfit. Beige kun je het beste niet combineren met een zwarte panty. Deze twee kleuren contrasteren niet goed met elkaar waardoor er een minder mooi beeld ontstaan. Dit is natuurlijk zonde van je prachtige jurk. 

Beige-jurk-net
beige-jurk-casual
beige-jurk-business

Welke panty draag je onder een rode jurk?

Het combineren van een rode jurk kan wel eens lastig zijn. Wat we afraden is een panty faux pax, oftewel een witte panty. Het dragen van een grijze panty onder een rode jurk is daarentegen wel een goed idee. Deze panty’s zijn namelijk lichter dan zwart waardoor er een zachter contrast ontstaat. Een chique zwarte panty met een stipje of motiefje past er ook goed bij. Deze lijken vaak ook lichter dan een zwarte panty waardoor het goed matcht met het rood. Houd je van uitdagende outfits? Draag panty’s in de kleuren roze of koraal.

rode-jurk-net
rode-jurk-casual
rode-jurk-casual-leer

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer