Trendinspiratie | Dames winterjassen trends 2023/2024

by Berden Fashion

De perfecte winterjas mag niet ontbreken in je garderobe! Natuurlijk hebben we geen zin in een natte herfst of een koude winter, maar met deze jassen loop je deze dagen wel in stijl. Van lange mantels tot jassen met een gewaagde glitter; de jassen voor dit seizoen doen je bijna verlangen naar de kou. Het vinden van de perfecte winterjas kan een hele zoektocht zijn, we hebben daarom de laatste trends voor je op een rijtje gezet.

Statement puffers

Een puffer jas is een vast onderdeel in het straatbeeld, maar blijft ook dit jaar helemaal een trend. Deze dikke jassen bieden veel comfort en houden je lekker warm. Zelfs tijdens de koudste winterdagen zal je echt geen kou vatten. Doordat ze verkrijgbaar zijn in tal van modellen en kleuren, vind je er altijd een die bij jouw stijl past. Het maakt niet uit of je voor een glitter gaat, opvallende materialen of prints of een mega oversized exemplaar: de mogelijkheden zijn eindeloos.

puffer jas
puffer jas
puffer jas

Lange mantels

Ben je op zoek naar een elegante en warme jas? Zoek dan niet verder, want een lange mantel is de perfecte keuze voor jou. Geen enkele koude wind komt hier doorheen én deze jas kan eigenlijk overal bij gecombineerd worden. Een tijdloos model dat je jarenlang kunt blijven dragen! Dit seizoen spelen de minimalistische kleuren de hoofdrol. Deze trend omarmen we deze herfst en winter dan ook met alle liefde.

lange mantel
lange jas
lange jas

Klassieke trenchcoats

Eerlijk; het is een winterjas trend die nooit uit het straatbeeld verdwijnt. Vinden wij overigens helemaal prima, want het is een jas die we zelf ook graag in onze garderobe zien. Ideaal voor als de temperaturen beginnen te dalen maar het nog net wat te warm is voor een dikke winterjas.

Teddy jas

Wanneer het buiten kouder wordt, zien we de laatste jaren steeds vaker dat we massaal gaan voor een teddy winterjas. De teddy coat is niet meer weg te denken. De teddy jas is een enorm goede investering, omdat je er over een aantal jaar nog steeds van kunt genieten. Deze trend is zowel casual als comfy te combineren. Een echte musthave dus!

teddy jas
teddy jas
teddy jas

Winterse glamour

Een leuke manier om je winterse kleding interessanter te maken, is door een opvallende winterjas te dragen. De stijl, met veel glamour en glinsterende details, is erg populair in de modewereld. Denk aan winterjassen bedekt met glinsterende pailletten, metallic en zelfs faux fur. Deze trend laat zien dat winterse kleding niet saai hoeft te zijn. Of je nu kiest voor een sprankelende bomberjack, glanzende lange mantel of een jas met een subtiele glitter, de glamour trend belooft een warm welkom te bieden aan de winter en geeft je de kans om te stralen.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer