25 jaar Berden Grandissimo: vier het met ons!

by Berden Fashion

Een bijzondere mijlpaal voor Berden Grandissimo in Heerlen en Blerick – we bestaan 25 jaar en dit willen we graag samen met jullie vieren! Op zaterdag 16 september zetten we onze gewaardeerde klanten centraal en bieden we je een leuke dag vol met give-aways en activiteiten. 

Profiteer van geweldige acties en toffe give-aways

Tijdens deze feestelijke dag kun je als trouwe klant profiteren van de vele acties die speciaal voor jou zijn samengesteld. Bovendien ontvang je als dank voor jouw waardering fantastische give-aways van enkele van onze populaire merken.

Ontmoet de styliste van topmerk Doris Streich

In ons filiaal in Heerlen kun je de hele dag door de styliste van Doris Streich ontmoeten. Zij zal je alles vertellen over het prachtige merk en biedt jou ook het tofste stylingadvies. Ben je nieuwsgierig naar alle details achter het ontwerpen van mode? Aarzel zeker niet om haar vragen te stellen. Ze staat graag voor je klaar om je alle ins- en outs te geven. 

Exclusieve korting

Maak je alvast klaar voor het nieuwe seizoen met de meest stijlvolle kledingstukken. Alleen tijdens deze unieke dag kun je in onze beide filialen genieten van een exclusieve korting van 10% op de gehele collectie van Doris Streich.

Geniet van hapjes en drankjes

Om deze speciale dag helemaal compleet te maken, trakteren we ook op heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Zo maken we het shoppen nóg leuker!

Noteer zaterdag 16 september in je agenda en kom gezellig langs bij Berden Grandissimo in Heerlen of Blerick. Het wordt een dag vol plezier, mode en leuke acties. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen met jou ons 25-jarig bestaan te vieren!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer