Dit zijn de broekentrends voor de winter van 2023 / 2024

by Berden Fashion

De tijd van het jaar is aangebroken, we bergen onze zomergarderobe weer op en beginnen met het voorbereiden op de wintermaanden. En wat is er nu beter dan een nieuwe broek om je winterlook een frisse uitstraling te geven? Dit seizoen zijn er veel leuke broekentrends voor dames die je niet wilt missen. Van basic stukken met een twist tot gedurfde broeken, we hebben alles voor je op een rijtje gezet. Lees verder om te ontdekken welke broekentrends de show stelen in de winter 2023/2024.

De chique cargobroek

De cargobroek komt deze winter in een elegantere uitvoering. De chique cargobroek is DE must-have voor dames aankomende winter. Door luxe materialen en rechte pasvormen wordt de sportieve broek ineens heel elegant. Deze veelzijdige broek combineert moeiteloos stijl en functionaliteit, waardoor het een favorietje is deze winter. De ruime zakken geven de broek een moderne stijl, terwijl het comfortabele ontwerp perfect is voor de koudere maanden. Of je nu gaat voor een formele look met een blazer of juist meer een casual outfit samenstelt met een trui en sneakers, de chique cargobroek voegt glamour toe aan je wintergarderobe.

Cargobroek
Cargo Parachute broek
Cargobroek groen

Opvallende prints en patronen

Nog een grote trend van aankomende winter zijn broeken met een opvallende print. Terwijl de klassieke effen broek altijd een betrouwbare keuze blijft, zijn de broekentrends van 2023/2024 gedurfd en vernieuwend. We spotten broeken met van alles; van strepen tot ruitjes en van stof tot bloemenprints. Zelfs de dierenprint wordt weer gespot aankomend seizoen. Ga voor een volledige look met print of laat je broek het middelpunt van je look zijn door het te combineren met een basic top en accessoires. Durf jij deze trend aan te gaan en je persoonlijkheid te laten stralen met je broekenkeuze?

zebraprint broek
bloemenprint broek
flair broek

Klassieke wijde broeken

Dames, terwijl de winter nadert, is er één kledingstuk dat niet mag ontbreken in je kledingkast: de klassieke wijde broek. Klassieke, tijdloze mode van hoge kwaliteit blijft een stempel op de mode drukken. Geklede wijde broeken in basic kleuren – zwart, grijs en wit – zijn toppers. De brede pijpen van deze broeken bieden niet alleen ultiem comfort en warmte, maar ook een elegante uitstraling. combineer ze met een trui met textuur voor een moeiteloze, maar verfijnde winter outfit. De wijde broek is een tijdloze investering die niet alleen deze winter, maar veel seizoenen daarna ook nog in stijl zal zijn.

pantalon wit
pantalon zwart
wijde broek

Leren broeken

Een broekentrend die op repeat gaat, is de leren broek. Total black looks mogen weer volop! Deze iconische stijl is terug en beter dan ooit! Net zoals de klassieke en chique broeken kun je leren broeken ook met een grote stoere ceintuur dragen. Combineer ze met een oversized trui voor een nonchalante, maar toch stijlvolle look. Je kunt zo’n broek ook combineren met een lange jas, of met een korte en volumineuze teddy jas. Ongeacht je keuze, leren broeken zijn de ultieme aanvulling waarmee je de perfecte balans kunt vinden tussen elegant en stoer. Durf jij de leren broekentrend aan te gaan en je innerlijke rockster te omarmen?

leren broek
leren broek
leren broek

Onthoud dat de sleutel tot een geweldige outfit altijd ligt in het toevoegen van je persoonlijke stijl. Experimenteer met deze broekentrends en mix en match. De winter van 2023/2024 belooft een seizoen te worden waarin comfort en stijl samenkomen, dus ga op ontdekkingstocht in je garderobe en laat je inspireren. Blijf warm en fashionable!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer