Trendinspiratie | Heren winterjassen trends 2023/2024

by Berden Fashion

We hebben lekker kunnen genieten van de warmere zomermaanden. Toch staan de frisse herfst en wintermaanden weer voor de deur. Het is daarom ook tijd voor een fantastische winterjas waar je weer een tijdje mee door kunt. De winterjassen trends van 2023/24 zijn in ieder geval veelbelovend. Deze wintermaanden zijn er diverse modellen waarmee je erg stijlvol voor de dag kunt komen.

Puffer Jacks

De puffer jacks zijn voor een lange tijd uit het straatbeeld verdwenen, maar deze wintermaanden komen ze weer helemaal terug! Puffer jackets hebben ontzettend veel voordelen. Puffer jackets zijn gewatteerde jassen die ondanks het feit dat ze veel warmte bieden, heel licht en comfortabel om te dragen. Daarnaast zijn ze heel veelzijdig en zijn er ontzettend veel stijlen, lengtes en kleuren.

Lichte kleuren

Bij winterjassen denk je waarschijnlijk aan donkere kleuren zoals grijs, zwart en donkerblauw. Die tijd is toch echt voorbij, de winter is namelijk al donker genoeg. Deze wintermaanden zie je alle kleuren terug. De kleur roodoranje gaat er deze maanden echt bovenuit schieten, hoe ga jij deze kleur combineren?

Stiksels

Net zoals de winter van 2023/24 zien we stiksels weer veel terug en daar zijn we maar al te blij mee! Deze jassen bestaan uit compartimenten die door de stiksels voorkomen dat de materialen zich naar één plek verplaatsen. Door deze handtechniek ontstaan er geen koude plekken waar warmte kan ontsnappen. Naast de functionele doeleinden kunnen de stiksels bijzondere patronen en ontwerpen creëren waardoor je erg stijlvol voor de dag komt. 

Klassiek

Een klassieke jas misstaat nooit om in je kledingkast te hebben. Deze seizoenen moet je bij klassiekers vooral denken aan (wollen) mantels en bomberjacks. Wanneer je graag een colbert draagt, is een mantel altijd geschikt. Vergis je niet, deze jas hoeft niet alleen met een pantalon en zakelijke schoenen gedragen te worden. Jeans en sneakers zijn ook erg geschikt in combinatie met mantels. 

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer