Coltrui combineren: zo draag je een coltrui

by Berden Fashion

Warm en stijlvol tijdens de kou gaat zeker lukken door het dragen van een coltrui. Dit mode item heeft de afgelopen jaren een ware inhaalslag gemaakt op de populariteitsmeter en is niet meer weg te denken uit de fashion industry. Naast dat de coltrui een classy item is, is het ook veelzijdig te combineren en staat het bij ieder postuur. Door het dragen van een coltrui kun je met één kledingstuk meerdere outfits creëren. Ga voor klassiek, sportief of draag hem zelfs onder een pak. Ben jij benieuwd op welke manier je een coltrui het beste kunt combineren? In deze blog vertellen wij je hoe je dit het beste kunt doen.

De perfecte basis

Wanneer je op zoek bent naar een perfecte basis voor je outfit kun je zeker kiezen voor een coltrui. Dit multifunctionele item draag je zowel casual als klassiek. Daarnaast is de col tijdens de koude winterdagen een echte musthave om je warm te houden. De combinatiemogelijkheden met een coltrui zijn ook eindeloos. Combineer bijvoorbeeld een zwarte coltrui met een geruite pantalon. Je kunt ook kiezen voor een col met een kleurtje. Combineer deze met een stoere denim en een trendy sneaker en je look is helemaal af.

coltrui combineren
coltrui combineren
coltrui combineren

Leren jas

Een andere tijdloze combinatie is de coltrui en de leren jas. Op deze manier kun je een all-black look creëren. Helemaal leuk is om deze combo te dragen met een zwarte jeans en chelsea boots. Hierdoor zorg je voor een gelikte uitstraling. Vind je het iets to much om voor een volledig zwarte outfit te gaan, dan kun je er ook voor kiezen om een gebroken witte coltrui of een nude kleur te dragen onder je leren jas.

Onder een overhemd

Zoals eerder benoemd is de coltrui erg multifunctioneel. Je kunt een effen kleur col ook dragen onder een geruit overhemd voor een stoere touch. Door het dragen van extra lagen blijf je in de winter ook nog eens lekker warm. Maar voor welke kleuren kun je het beste kiezen? Je kunt gaan voor neutrale kleuren of een opvallende kleur. Het is voornamelijk belangrijk dat je op let dat de kleur van je coltrui ook terugkomt in de kleur van je overhemd. Als jij een donker geruit overhemd hebt waar bijvoorbeeld ook de kleur rood in zit, dan kun je er makkelijk voor kiezen om er dezelfde kleur rood onder te dragen. Wanneer je liever niet te veel opvalt kun je ook kiezen voor een effen zwarte col. Het dragen van een jeans onder deze combinatie is altijd een goede keuze!

coltrui combineren overhemd
coltrui combineren overhemd
coltrui combineren overhemd

Met pantalon voor een klassieke touch

De coltrui matcht ook heel erg mooi met een nette pantalon. Zo zie je dat wanneer je deze trui draagt je niet heel veel meer nodig hebt om een stijlvolle outfit te creëren. Draag er een nette jas op en je ziet er perfect uit. Wil je nog een stapje verder gaan? Draag je coltrui dan onder een pak! Het ziet er niet alleen heel tof uit, maar het is ook nog een warmere optie dan het dragen van een blouse onder je pak. Dit is natuurlijk heerlijk in de winter.

Mantel jas

Het combineren van een col en pantalon met een mooie mantel jas is ook nooit verkeerd. Op deze manier straal je klasse en stijl uit. Daarbij is het zo dat een coltrui erg mooi staat in combinatie met de kraag van de jas. Wat betreft de kleuren kun je verschillende kanten op. Zo kun je een zwarte coltrui perfect combineren met een camel-kleurige jas. Heb je een grijze col in je kast liggen? Draag hem met een donkerblauwe jas. Maak de look compleet door er een slim-fit pantalon en een paar goede sneakers of boots bij te dragen. 

coltrui combineren mantel jas
coltrui combineren mantel jas
coltrui combineren mantel jas

Denim jacket

Ook het dragen van een denim jacket over de coltrui is een goede optie voor een stoere look. Ga voor een gewaagd geheel door hier ook een spijkerbroek onder te dragen. Op deze manier zorg je voor een all-denim geheel. Let er wel op dat je spijkers matchen. Als je geen fan ben van een volledige spijker outfit kun je ook kiezen voor een chino met stoere gympen. Op deze manier kun je stoer en casual combineren. 

coltrui combineren spijkerjas
coltrui combineren spijkerjas
coltrui combineren spijkerjas

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer