Nieuw bij Berden Heerlen!

by Berden Fashion

In ons warenhuis in Heerlen gebeurt iets unieks! Met een veelbelovende mix van mogelijkheden, breidt het warenhuis in Heerlen zijn aanbod uit. Het is niet zomaar een uitbreiding, het is een revolutie voor iedereen die houdt van boeken, koffie, koken en lekker eten. Laat je hart als lezer sneller kloppen in de boekenwinkel, geniet van heerlijke koffie, kom een hapje eten in het lunchcafé of shop de nieuwste keukenaccessoires. Deze uitbreiding op de 4e etage is een prachtige toevoeging aan het culturele en culinaire landschap van Heerlen.

Boekhandel Dominicanen

Misschien ben je al bekend met de prachtige boekhandel in de Dominicanenkerk in Maastricht. Naast deze geweldige locatie komt er nog een winkel! De boekhandel Dominicanen neemt namelijk een intrek bij Berden in Heerlen. Bij boekhandel Dominicanen vind je een prachtig assortiment boeken, van kinderboeken tot kunst en van rechten tot reizen. Kortom, heel veel literatuur.

Coffeelovers

De gouden combinatie met een boekenwinkel is natuurlijk een heerlijke koffiezaak. Wat is nou beter dan lezen onder het genot van een goede kop koffie? Zoek een heerlijk plekje in de tuinkamer met uitzicht op de stad. Het menu bestaat uit allerlei soorten koffie, thee, huisgemaakte limonade, gebak en tosti’s. De bekwame barista’s staan altijd voor je klaar bij Coffeelovers!

Lunchcafé Ambiance

Een compleet nieuw jasje voor dit gezellige lunchcafé! Helemaal passend bij de sfeer en passend voor iedereen. Aan de locatie, sfeer, menukaart , het verse gebak of de vriendelijke bediening zal het niet liggen.. Waar wacht je nog op?! Ervaar zelf de beleving in het café na een middagje shoppen of kom gewoon gezellig kletsen. Het kan allemaal bij Lunchcafé Ambiance.

Kookwinkel ByVersloot

Of je nu een passie hebt voor koken met hoogwaardige ingrediënten of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor iemand anders, bij ByVersloot vind je alles wat je nodig hebt. Koken, schenken en genieten: dat vormt de essentie van ByVersloot. Van geavanceerde koffiemachines tot hoogwaardige barbecues, handige keukenhulpmiddelen tot alles om je eettafel stijlvol aan te kleden. Dus kom gezellig langs en laat je inspireren!

Zien we jou ook tijdens ons openingsweekend?

Op 8, 9 en 10 september is het een feestweekend! Er zijn meet & greets en signeersessies bij  Boekhandel Dominicanen, toffe demo’s van Jura en Demeyere ByVersloot en geniet van livemuziek tijdens je koffie momentje of heerlijke lunch.

Bekijk de video voor een sneakpeek van de nieuwe afdeling!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer