Herfst en winter modetrends 2023/2024 voor dames

by Berden Fashion

De eerste wintercollecties beginnen de winkels alweer te vullen. Misschien vind je het nog wat te vroeg om te denken aan die nieuwe winterjas, warme trui of gebreide jurk. Toch kan het wel erg leuk zijn om alvast een beetje rond te neuzen en te zien welke trends deze aankomende herfst en winter helemaal hip zijn. Zo ruilen we dit najaar uitbundig, sexy en opvallend in voor subtiliteit, rust en kleding die je elke dag kan dragen. In deze blog brengen we jou helemaal op de hoogte van alle trends en heb jij, na een frisse lente en een hete zomer, jouw najaarsgarderobe al in gedachten.

Alledaagse chic

Draagbaar, chic en ingetogen. Voor deze trend mogen goede basics niet ontbreken. Een perfect voorbeeld van de alledaagse chique stijl is een mooi wit overhemd gecombineerd met een straight jeans en een goede kwaliteit blazer. Maak de look af met een opvallende zonnebril of tas en jij hebt jouw alledaagse outfit klaar! Deze kledingstijl lijkt heel simpel en dat maakt het juist zo elegant. 

Dik ingepakt

De winters in Nederland kunnen koud, nat en donker zijn. Laten we onszelf daarom in het najaar van 2023 lekker dik inpakken. Draag een lange mantel tot aan de hielen en knoop een dikke sjaal om. Maak een kleurstatement en kies een kleur uit voor jouw gehele look. Combineer bijvoorbeeld een crèmekleurige sjaal met dezelfde kleur jas en handschoenen. Wil jij nog meer opvallen? Ga dan voor een meer uitgesproken kleur zoals rood of paars. Eén ding is zeker; koud gaan we het niet hebben dit najaar!

Leer 

Wat we ieder jaar zien terugkeren is leer. Leer is een duurzaam materiaal dat met goed onderhoud jarenlang mee kan. Leer is stoer en voor in de winter ook lekker warm. Dit najaar zien we leer niet alleen terugkomen in jassen, maar ook in broeken en accessoires zoals handschoenen. Wij zijn fan van de trend, jij ook?

Waar is de broek?

Misschien heb je deze trend al voorbij zien komen en er zijn veel verschillende meningen over. Het niet dragen of niet laten zien van de broek is namelijk erg trendy onder celebrities zoals Kendall Jenner en Ariana Grande. Draag een bikershort onder een oversized hoodie of neem de trend serieuzer door alleen met een top, highwaisted hipster en een panty de deur uit te gaan. Er zullen gegarandeerd hoofden draaien wanneer jij deze look uit de kast haalt. Draag de outfit met zelfvertrouwen en laat zien dat jij een echte fashion liefhebber bent! Durf jij het aan?  

De kleur rood

Rood is erg populair in de zomer en dit najaar blijken wij er maar geen genoeg van te krijgen. Rood is een warme en tegelijkertijd opvallende kleur. Houd jij het bij rode accessoires zoals een muts of sjaal? Of ga jij voor meer kleur in de garderobe door een knalrode jas of broek? Ga voor een veilige look door rood met grijs, zwart of wit te combineren. Wil jij meer speelsheid in jouw outfit? Dan is zachtroze ook een hele mooie combinatie met rood.

Office look

Eerder waren power suits al erg trendy. Dit jaar tillen we de kantoorlook naar een hoger niveau. Hiermee bedoelen we breed geschouderde blazers, stropdassen, lange mantels en het haar strak naar achteren. Maak je outfit simpel en elegant door neutrale kleuren zoals grijs, zwart en wit te combineren. Ben jij klaar voor een look vol elegantie en zelfvertrouwen?

Statement sieraden

Hoe wij afgelopen winter alles in metallic droegen, zijn wij dit najaar ook weer fan van glimmend. Grote oorbellen, flinke kettingen en glinsterende ringen; sieraden zijn een deel van jouw outfit deze winter. Durf unieke oorbellen te dragen en houdt het niet alleen bij simpele oorringen. Ben jij benieuwd waar jij dit najaar mee kan opvallen? Bekijk dan nu onze ruime collectie aan oorbellen.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer