Outfit inspiratie winter 2023/2024: inspirerende outfits

by Berden Fashion

Dames, het koude winterseizoen komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om je garderobe aan te vullen met nieuwe trendy items. Van gezellige truien tot chique jassen, we hebben het allemaal. Hier zijn enkele inspirerende outfit ideeën om deze winter comfortabel en modieus door te komen. Wie zegt dat je er niet warm en stijlvol uit kunt zien?

Laagjes, heel veel laagjes

Belangrijk in de winter is het slim gebruik maken van laagjes. Als eerste zorgt het voor extra warmte en tegelijkertijd creëer je een interessante look. Een klassieke combinatie is een coltrui onder bijvoorbeeld een dikker gebreid vest of een blazer. Deze combinatie lijkt nooit uit de mode te raken. Doe hier een stijlvolle jas over en je outfit is warm en compleet. Kies voor neutrale tinten zoals grijs, crème of marineblauw voor een tijdloze uitstraling. Of ga voor gedempte kleuren zoals donkergrijs, bordeaux rood of groen voor een toffe uitstraling.

Glamoureus

Voor speciale gelegenheden wil je er glamoureus uitzien zonder te bevriezen. Kies voor een midi-jurk met lange mouwen en combineer deze met stoere boots of laarzen. Voeg een riem toe om je taille te accentueren en voeg eventueel een blazer toe voor extra warmte en stijl. Sprankelende accessoires kunnen de outfit helemaal afmaken. Deze outfit is perfect voor een gezellige winterse avond wanneer er iets te vieren valt. 

Maak je outfit af met accessoires

Accessoires spelen een belangrijke rol in het versterken van je winterse outfit. Een dikke sjaal en een bijpassende muts zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als opvallende items. Combineer verschillende mutsen bij je outfit en voeg wat leven toe aan je outfit. Een pom-pom muts kan zowel schattig als speels zijn, terwijl een strakke gebreide muts ook een leuke uitstraling geeft.

Knallende kleuren

Heb jij al iets in het knalroze in je kast hangen? Dan zit je goed. De modekleur Fuchsia blijven we voorlopig nog een seizoen dragen. Deze romantische kleur maakt al jouw najaarslooks. Net zo populair als het afgelopen seizoen komt ook metallic terug. Vorig jaar moesten we nog een beetje wennen, maar in de zomer hebben we het helemaal ontdekt. Deze winter zijn we allemaal fan!

Alix the label
pakken
zilveren broek

Co-ords

En om niet te vergeten: de co-ord sets. Super makkelijk met elkaar te combineren. De top en de broek hebben hetzelfde printje en stof wat zorgt voor een geweldige match. Ook zijn de items natuurlijk los te dragen.

De winter van 2023 biedt talloze mogelijkheden om warm te blijven en er tegelijkertijd fantastisch uit te zien. Met de juiste combinatie van lagen, kleuren en accessoires kun je moeiteloos een persoonlijke stijl creëren die past bij je eigen smaak en de nieuwste modetrends. Van knusse truien en stijlvolle jassen tot glamoureuze looks, er zijn eindeloze mogelijkheden. Laat je creativiteit los gaan en maak deze winter onvergetelijk met je modekeuzes en laat je wintergarderobe stralen!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer