5 Badmode trends 2024

by Berden Fashion

De zomer komt eraan en het is ein-de-lijk lekker weer in Nederland! Misschien heb je al wat plannen voor de zomervakantie gemaakt. Het is daarom tijd om lekker met de benen in de zon te liggen. Een leuke bikini of badpak mag dan ook zeker niet ontbreken. Er is deze zomer voor ieder wat wils: Van retro-prints tot aan sexy cut-outs, we gaan het allemaal zien! Ben jij benieuwd welke badmode trends wij gaan zien in zomer 2024? Wij hebben dé top 5 badmode trends speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Retro prints

We zien al in veel kleding de jaren 90 en eerder terugkomen. Fashion van vroeger is momenteel weer helemaal in. Dit geldt ook voor de badkleding. Wij gaan deze zomer veel vintage ruiten en gekleurde bloemen patronen tegenkomen. Er zullen veel bikini’s en badpakken met een retro print gezien en gedragen worden. Houd jij ook van een opvallende print? Dan wordt deze zomer jouw zomer!

badmode trends 2023 retro prints
badmode trends 2023 retro prints
badmode trends 2023 retro prints

More is more

We pakken de metallic trend van de laatste tijd helemaal door. Zo zijn niet alleen metallic broeken ontzettend hip, maar zal je dit ook veel in de badmode terugzien. Denk aan een mooie zilveren bikini waarin je letterlijk zal stralen. Om deze zomer nóg feestelijk te maken halen we ook de glitters tevoorschijn. Lekker opvallend, glimmend, en prachtig. Aankomende zomer is meer ook echt meer. Zoals Martien Meiland het zegt: ‘Het is nooit té!’. Aankomend seizoen gaan we in ieder geval stralen net zoals de zon.

BONUS: Aangezien op metallic stof en glitters de zon weerkaatst, word je ook nog eens extra snel bruin!

Opvallende kleuren

Momenteel zijn de trendkleuren lekker opvallend en dit gaan we deze zomer ook weer in alle bikini’s en badpakken terug zien. Denk aan kleuren zoals paars, groen, roze, oranje en nog veel meer. Combineer verschillende kleuren broekjes met andere tops. Hierdoor valt de bikini nog meer op én heb je meer setjes! Ook in badpakken zullen we veel felle kleuren en combinaties terugzien. Eén ding is zeker: Dit wordt een vrolijke zomer!

badmode trends 2023 opvallende kleuren
badmode trends 2023 opvallende kleuren
badmode trends 2023 opvallende kleuren

Cut-outs

We hebben al veel tops, jurken en zelfs broeken met cut-outs gezien. Zo zagen we veel sexy ‘peepholes’ en rugdecolletés. De badmode van dit jaar neemt deze trend helemaal over. Deze trend neemt interessante tan lines met zich mee, maar zal toch veel gezien worden in de zomer van 2024.

TIP: Draag jouw cut-out badpak met een mom jeans en een paar hakken voor de perfecte avond outfit. Op deze manier heb je een badpak voor aan het strand én een leuke avondtop voor een heerlijk diner.

badmode trends 2023 cut-outs
badmode trends 2023 cut-outs
badmode trends 2023 cut-outs

Dunne bandjes

Een trend wat je bikini net wat spannender zal maken zijn de dunne en lange bikinibandjes. Deze kan je stijlen zoals je zelf wil. Wikkel de bandjes meerdere keren om de taille heen en creëer een modebewuste bikini look. Ook badpakken met dunne bandjes gaan we deze zomer genoeg zien en is dus echt een musthave voor in je garderobe.

badmode trends 2023 dunne bandjes
badmode trends 2023 dunne bandjes
badmode trends 2023 dunne bandjes

Nu ben je helemaal op de hoogte van dé badmode trends van zomer 2024. Het is dus tijd om een bikini of badpak uit te zoeken waar jij je fijn in voelt. Smeer jezelf in met goede zonnebrand en geniet van het lekkere zonnetje!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer