6 jumpsuit combinaties voor een bruiloft

by Berden Fashion

Het bedenken van een mooie outfit voor een bruiloft blijft lastig. Naast dat je er prachtig uit wil zien, is het ook nog belangrijk dat je outfit gepast is voor een bruiloft. Maar ook is het ontzettend belangrijk dat je iets draagt waarin jij je goed voelt. Dit geldt zowel voor de gasten als voor de bruid. Draag jij liever geen jurk of wil je een keer iets anders proberen? Een stijlvolle jumpsuit is misschien wel iets voor jou! Dit item is erg comfortabel, elegant en ook stijlvol. Jumpsuits zijn net als jurken verkrijgbaar in erg veel verschillende modellen. Zo bestaan ze met of zonder mouwen, met een printje of een effen kleur, in een losser of juist nauwsluitend model. In deze blog vertellen wij jou de mooiste jumpsuit combinaties voor een bruiloft.

1. Casual chic jumpsuit

Ben jij niet zo van de strakke kleding en draag je normaal het liefst een casual outfit? Kies dan gewoon voor een comfortabele losse jumpsuit met een elastische band of trekkoordjes voor een casual chic look. Combineer deze jumpsuit met een blazer, mooie accessoires en een paar nette schoenen en je outfit oogt ook nog eens hartstikke chic. Nog een pluspunt: in deze outfit kun jij al jouw beste dansmoves showen. 

2. Jumpsuits met jasjes of tops

Wanneer de bruiloft plaatsvindt op een wat koudere dag kun je ervoor kiezen om de jumpsuit te combineren met een jasje of een top. Door onder je jumpsuit een top te dragen kun je jezelf een stuk warmer aankleden. Het fijne hieraan is ook dat dit vrijwel onzichtbaar is en het de aandacht niet van je prachtige jumpsuit afhoudt. Die coltrui kun je dan ook mooi thuis laten. Je kunt er ook voor kiezen om over je jumpsuit een net jasje te dragen. Naast dat het warmte geeft, kan het de outfit ook net wat unieker of netter maken. Ga voor een mooie blazer en je bruiloft outfit is helemaal compleet.

3. Combineer met een tailleriem

Twijfel je over het dragen van een jumpsuit vanwege de pasvorm? Door het dragen van een tailleriem over je jumpsuit, leg je de nadruk nog wat extra op je slanke taille. Hierdoor komt je figuur wat meer naar voren. Met een tailleriem doorbreek je de rechte lijnen in je outfit waardoor je jezelf meer rondingen geeft. Deze accessoire is dan ook perfect wanneer je een wat rechter figuur hebt. Daarbij geef je de outfit ook net dat beetje extra! 

4. High heels onder je jumpsuit

Van zichzelf ziet een jumpsuit er vaak al erg stijlvol en elegant uit. Met een paar goede hakken kun je jouw look nog eleganter maken. Daarnaast geven hakken je ook nog meer lengte wat er bij sommige jumpsuits extra mooi uit kan zien. Voor een neutralere look kun je kiezen voor een wat dikkere hak. De hakken die je de meeste lengte geven en er vaak het meest elegant uitzien zijn de wat smallere en hoge hakken.

5. Minimalistische sieraden

Je look maak je natuurlijk helemaal compleet met prachtige minimalistische sieraden. Wanneer je een eenvoudige jumpsuit draagt, is het leuk om wat extra aandachtspunten in je look te creëren. Dit kun je doen door het dragen van minimalistische sieraden. Wil je extra opvallen? Kies voor statement sieraden. Denk hierbij aan grote oorbellen of opvallende brede kettingen.

6. Trouwen in een jumpsuit

Het is niet het eerste waar je aan denkt, maar wel ideaal als vervanging van een traditionele trouwjurk. Een jumpsuit heeft wat meer bewegingsvrijheid dan een trouwjurk. Dit kan erg prettig zijn tijdens bijvoorbeeld het dansen op je bruiloft. Daarnaast is een jumpsuit vaak ook vele malen goedkoper dan een jurk. Het geld dat je overhoud kun je gebruiken om mooie accessoires of schoenen mee te kopen. Door deze items toe te voegen wordt je look helemaal af gemaakt.

Een jumpsuit staat stoer, maar is ook hartstikke vrouwelijk en stijlvol. Ook trouw jumpsuits heb je in veel verschillende soorten en kleuren. Ga je voor een stoer pak of juist voor een elegante look, kies je voor traditioneel wit of toch een ander kleurtje? Wat je kiest hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Een ander pluspunt aan trouwen in een jumpsuit is dat je hem nog vaker kan gebruiken. Ze zijn namelijk ook perfect om te dragen naar een leuk feestje! 

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer