7 Trendy jongens merken voor dit seizoen

by Berden Fashion

Waar vind je modebewuste kleding die comfortabel zit én die vies mogen worden? Het uitzoeken van jongenskleding kan een uitdaging zijn. Jongens spelen natuurlijk het liefst de hele dag buiten en de kleding moet dus wel tegen een stootje kunnen. Wij helpen jou graag mee bij het uitzoeken van een aantal stoere topmerken voor jong en oud.

1. Vingino

Vingino blijft uiteraard een top kledingmerk voor kinderen. Het merk heeft kleding voor zowel baby’s als tieners. Vingino is stoer, lekker opvallend en volgt veel trends op. Door het ruime aanbod aan kleding, zit er voor iedereen wat tussen. Vingino heeft kleding voor verschillende gelegenheden. Op zoek naar een mooi overhemd voor de verjaardagen of liever een goed paar jeans voor het buitenspelen? Bij de zoektocht naar een goede outfit voor jouw zoontje, is dit merk niet te missen.

trendy jongens merken vingino
trendy jongens merken vingino
trendy jongens merken vingino

2. Indian Blue Jeans

Een ander populair jongens kledingmerk is Indian Blue Jeans. Denim zorgt voor een sterke basis van het merk en Indian Blue Jeans legt hier ook met name hun focus op. Naast hun ruime aanbod aan jeans en broeken, hebben zij ook veel diversiteit in onder andere T-shirts, sweatshirts en hoodies. IBJ is een betaalbaar merk met kwaliteit. Het merk straalt sportiviteit en avontuur uit. Jouw zoon zal er gegarandeerd stoer uitzien in de kleding van Indian Blue Jeans!

trendy jongens merken Indian blue jeans
trendy jongens merken Indian blue jeans
trendy jongens merken Indian blue jeans

3. Ballin Amsterdam

Een merk waar je vast wel eens van hebt gehoord; Ballin. Zij hebben zowel een volwassenen collectie als een kindercollectie. Het merk heeft onder andere hele hippe joggingpakken, lekker comfortabel. Daarnaast verkopen zij ook gave logo T-shirts, sweatshirts en nog veel meer. Wanneer jouw zoon in Ballin rondloopt, is hij zeker weten het mannetje.

trendy jongens merken Ballin
trendy jongens merken Ballin
trendy jongens merken Ballin

4. Cars Jeans

Op zoek naar een stoer en betaalbaar merk? Neem dan ook een kijkje bij de collectie van Cars Jeans. Het merk heeft echte musthaves in het assortiment. Zij hebben voornamelijk hele fijne basics. Cars Jeans heeft een perfecte fit. De items zijn eindeloos te combineren met een stoere jeans. Het is een trendy kledingmerk met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

trendy jongens merken Cars Jeans
trendy jongens merken Cars Jeans
trendy jongens merken Cars Jeans

5. NAME IT

NAME IT heeft kleding voor baby’s tot en met tieners. Ze hebben kleding voor elke gelegenheid. Het merk biedt comfort, kwaliteit, stijl en zijn op de hoogte van nieuwe trends. Zij worden geïnspireerd door de open geest van de kinderen en hier halen zij hun creativiteit en inspiratie uit. NAME IT is een erg bekend merk voor de jongens. Neem dus zeker een kijkje bij hun collectie.

trendy jongens merken Name it
trendy jongens merken Name it
trendy jongens merken Name it

6. BabyFace

Een merk dat ook erg leuk is, is BabyFace. Het merk heeft kleding voor baby’s en jonge jongens. Zij hebben hele leuke shirts, jassen, broeken en truien. BabyFace heeft vooral speelse en comfortabele kleding. Het merk is gefocust op het produceren van natuurvriendelijke stoffen in de fabrieken en denken mee aan duurzaamheid. BabyFace geeft als boodschap dat wij goed voor de planeet en natuur moeten zorgen om op deze manier mee te helpen aan een fijne toekomst voor jou en jouw kindje. 

trendy jongens merken Babyface
trendy jongens merken Babyface
trendy jongens merken Babyface

7. Feetje

Voor de echte mini’s is Feetje ook een ontzettend leuk merk. De collectie bestaat uit zowel slaapkleding als feestelijke kleding. Het merk kenmerkt zich door hun casual, maar toch stoere uitstraling. Feetje is geschikt voor elke gelegenheid. Zo verkopen zij niet alleen dagkleding met leuke prints, maar hebben zij ook hele zachte pyjama’s.

trendy jongens merken feetje
trendy jongens merken feetje
trendy jongens merken feetje

Met deze top 7 ben jij weer helemaal op de hoogte van de trendy jongensmerken voor dit seizoen!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer