Berden in actie voor Pink Ribbon

by Berden Fashion

De hele maand oktober staat weer in het teken van Pink Ribbon. Sinds 2016 werkt deze non-profit organisatie samen met KWF kankerbestrijding om awareness te verspreiden en mensen te informeren over borstkanker. Veel bedrijven komen tijdens Pink Ribbon maand in actie. Ook wij bij Berden gaan ons steentje bijdragen. Want de gezondheid en welzijn van zowel onze medewerkers en klanten is belangrijk voor ons.

1 op de 7 vrouwen krijgt te maken met borstkanker. De overlevingskansen zijn in de afgelopen decennia aanzienlijk gestegen. Toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan deze ziekte. Om die reden werkt Pink Ribbon hard om dit aantal steeds kleiner te maken.

Berden & Pink Ribbon

Bij Berden zijn we als familiebedrijf betrokken bij onze medewerkers en klanten. Tijdens de Pink Ribbon maand zet ook Berden zich in om een steentje bij te dragen in de strijd tegen borstkanker.

Pink Ribbon armbandje

Zowel in onze winkels als in onze webshop kun je dit jaar de Pink Ribbon armband kopen. De boodschap van dit jaar is “Carpe Diem”, pluk de dag. Geniet van elk moment samen met de mensen om je heen. Bij aankoop van deze armband wordt een deel gedoneerd aan belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker.

Shop de armband nu!

pink_ribbon

Andere donaties

Via verschillende platformen wil Berden zowel klanten als medewerkers de mogelijkheid geven om geld te doneren. Hiervoor is online een speciale ‘in actie voor’ pagina aangemaakt. Daarnaast kom je in onze winkels bordjes tegen met een QR code erop. Scan deze code met je telefoon en je kunt een bedrag naar keuze doneren aan Pink Ribbon.

Aan het einde van de maand gaat de directie van Berden zelf ook nog een speciale donatie doen om het onderzoek naar borstkanker te steunen.

Speciaal event

Op zondag 31 oktober organiseert Berden in samenwerking met Brasserie de Conversatie in Uden een speciaal event. Hiermee willen we vrouwen met borstkanker – en hun geliefden – steunen. Tijdens deze ochtend staan we, onder het genot van een heerlijke brunch, stil bij de dingen die belangrijk zijn in het leven. Een fijne dag waar iedereen steun kan vinden in elkaar en verhalen kan delen.

Terugdenken aan de mooie herinneringen

In 2003 verloor Yvon de strijd met borstkanker. Dat heeft veel mensen binnen Berden hard geraakt. Vooral de collega’s die jarenlang met haar samengewerkt hebben: “Ik zal altijd terug blijven denk aan de mooie tijden.” Lees hier meer.

Interview met Anke

Oktober staat in het teken van borstkanker. Een heftige diagnose die veel mensen jaarlijks raakt. Zo ook Anke, de dochter van onze dierbare collega Anny. In onderstaande video gaat Saskia van de directie in gesprek met haar om te spreken over deze heftige ziekte.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer