Mannenevent – The race experience

by Berden Fashion

Zaterdag 30 oktober is Berden in de ban van racen! Snelle bolides, toffe prijzen en mooie give aways zorgen voor een unieke race experience op de herenafdelingen van Berden. 🏁 Ontmoet Robert Doornbos in Uden en probeer zijn racetijd te verslaan. Zo maak jij kans op tickets voor de Race Experience in Zandvoort. Hoe gaaf is dat! Kom 30 oktober naar onze race simulators in Uden, Heerlen, Sittard, Roermond, Blerick, Veghel of Varsseveld. In al onze winkels maak je namelijk kans op de tickets!

robert_doornbos

Ben jij een echte F1 fan? 🏎

Kom dan langs in Uden voor een meet & greet met voormalig F1-coureur Robert Doornbos

Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport!

Houtbrox by Berden Uden 30 oktober: 14:00 tot 15:00 uur.

racing

Versla jij Robert Doornbos? 🥇

Kom 30 oktober naar onze race simulators in Uden, Heerlen, Sittard, Roermond, Blerick, Veghel of Varsseveld.

Robert Doornbos zal op 30 oktober in Uden in de Race Simulator stappen en hierbij een tijd neerzetten.

Versla jij Robert Doornbos en heb jij de snelste tijd van de dag? Dan maak je kans op een Race experience voor 2 personen op Circuit Zandvoort.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer