BH Prothese Pocket Service

by Berden Fashion

Gemiddeld krijgt 1 op de 7 vrouwen te maken met borstkanker. Bij deze groep moet bij 1 op de 3 vrouwen vaak een ingrijpende operatie gedaan worden. Hierbij moeten één of beide borsten verwijderd worden. Dit is een ingrijpende gebeurtenis. 

Veel vrouwen maken na deze ingreep gebruik van een borstprothese. Echter is niet elke BH geschikt daarvoor. Gelukkig zijn er verschillende merken die hier te hulp schieten, waaronder ook PrimaDonna en Marie Jo. 

Gratis Pocket Service

Zeker niet onbelangrijk: de Prothese Pocket Service is helemaal gratis! Deze service loopt via Van de Velde; de leverancier van Marie Jo en PrimaDonna.
De BH kun je het algemeen gewoon bij de leverancier zelf bestellen. Maar als je graag wat hulp wil bij het aanvragen van deze aanpassing en het vinden van de geschikte BH, dan staan we bij Berden voor je klaar! In onze winkel kunnen we je adviseren over welke BH’s geschikt zijn voor een prothese pocket en helpen je ook bij het vinden van een BH waar jij je mooi en comfortabel in voelt. De BH wordt vervolgens naar de leverancier gestuurd, waar ze in het atelier de prothese opening voor je erin zetten. Zodra de BH klaar is wordt deze weer naar ons opgestuurd en kun je hem in de winkel afhalen.
Is jouw maat niet beschikbaar? Dan kunnen wij deze nog altijd voor je proberen te bestellen.

Berden heeft van PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Marie Jo en Marie Jo L’Aventure meerdere modellen in de collectie die in aanmerking komen voor de Prothese Pocket Service. Hieronder een aantal voorbeelden. 

Bij PrimaDonna kunnen over het algemeen de meeste full cup beugel BH’s aangepast worden. 

bh
bh
bh

Bij Marie Jo kunnen de meeste voorgevormde hartvormige BH’s aangepast worden.

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer