Zo draag en combineer je een paperbag broek

by Berden Fashion

De paperbag is helemaal on-trend dit seizoen. Een paperbag is comfortabel en stijlvol tegelijkertijd. 

Maar hoe draag je deze trendy broek en hoe combineer je ‘m nou leuk? In deze blog gaan we je uitleg geven over hoe je deze broek draagt en wat voor leuke tops erop kunnen. Lees snel verder!

Een paperbag broek? Wat is dat?

Een paperbag is een broek waarbij de taille meer volume geeft aan jouw lichaam. De meeste damesbroeken zitten strak om de benen, maar dat is bij de paperbag broek niet het geval. Het ceintuur, wat er vaak bij zit, laat jouw middel ook nog eens extra mooi uitkomen. En als je je nu afvraagt waar de naam vandaan komt; paperbag betekent ook wel letterlijk ‘papieren zak’. Wanneer je deze zakken aan de bovenkant wil dichtmaken, krijg je ook een gerimpelde rand boven de sluiting. Eigenlijk hetzelfde effect wanneer je de paperpag broek dicht knoopt met een ceintuur! 

Hoe draag je een paperbag broek?

De paperbag broek is een broek die hoog op de taille valt en de nadruk op de taille wil leggen. Wat ook fijn is aan de broek dat hij onder bij de enkels vaak smaller is en bij je bovenbenen juist weer wat wijder. Doordat je het vast knoopt zorg je ervoor dat je taille smaller lijken. Én je benen lijken juist langer omdat de broek hoge taille heeft. Win-win!

Hieronder zie je een plaatje hoe je de broek nou leuk knoopt:

paperbag
paperbag

Is de paperbag broek iets voor jou?

De paperbag broek staat bij ieder figuur weer anders. Heb je een volle taille? Dan kan de broek je juist wat voller laten lijken. Heb jij een A- of X- silhouet dan sluit de paperbag broek perfect aan bij jouw figuur. Zie hieronder het effect.

figuur

Zó combineer je jouw paperbag broek met de kleding uit je garderobe

Je kunt de paperbag broek op tal van manier combineren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een stijlvolle blouse. Vermijd wel opvallende details zoals pofmouwen en ruches, anders wordt je outfit te druk. Een trui met een v-hals of ronde hals kan altijd, net als een combinatie van een blouse met een vest. Alles is mogelijk om de perfecte look te creëren. Wij laten je diverse combinatiemogelijkheden zien: 

outfit
trui
outfit

De paperbag broek heb je in tal van uitvoeringen, van faux-leather tot denim. Ook kun je gaan voor een leuke print, zoals een ruit of een mooi dessin. Je kunt de paperbag perfect altijd combineren met jouw persoonlijke stijl. Welk model gaan we terugzien in jouw garderobe?

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer