Bohemian jurk ideeën voor bruiloft als gast

by Berden Fashion

Misschien hebben jullie deze prachtige jurken wel eens ergens voorbij zien komen. Het zijn unieke jurken die geweldig zijn voor naar een festival, op vakantie of voor een bruiloft. Een bohemian jurk voor op een bruiloft gaan wij het dus over hebben in deze blog. Want heb jij binnenkort een bruiloft en weet je nog niet wat je aan moet doen? Dan gaan wij jou helpen om de perfecte outfit te vinden. Je wilt er natuurlijk wel prachtig uitzien op de bruiloft.

De style

Met bohemian kun je veel kanten op. Veel kleuren, printen en modellen zijn hiervan. Vaak denken mensen aan de kleurrijke jurkjes met een hoop accessoires. Dit is ook zeker de bohemian style. Maar het kan ook anders. Een simpel, licht gekleurd jurkje met accessoires is ook erg mooi. Een lange, wijde jurk tot aan de enkels of een wat kortere jurk kan ook prima. Vaak doe je veel sieraden en andere accessoires om, zodat de outfit nog wat kleurrijker wordt. Heb je een jurk met lange mouwen, dan zijn de mouwen vaak wijd. Voor een bruiloft is het misschien het mooiste om een beige (of in ieder geval een licht gekleurde) jurk aan te doen. Een dress met kant is erg chique.

Kleuren

Rood, geel of groen. Het is allemaal mogelijk bij de bohemian stijl. Vooral alle kleuren door elkaar. Bijvoorbeeld een jurk met rode bloemetjes, blauwe vakjes en bruine rondjes. Match dit met bruine accessoires en laarsjes. Je hoeft natuurlijk niet al die kleuren aan je outfit toe te voegen. Dan combineer je een beige jurkje met bloemen met wat opvallende sieraden. Voor een bruiloft is dat wat netter. Je kunt het natuurlijk wel vrolijker maken met allerlei accessoires. Zo heb je toch net iets anders als de rest maar val je niet teveel op.

Accessoires

Ze hoeven niet altijd opvallend te zijn, maar toch is het leuk om ze te dragen. Kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Goud en zilver kan allebei. Als je wel wilt dat ze goed te zien zijn, draag dan grote sieraden of sieraden met een bijzonder kleurtje. Het maakt je outfit helemaal uniek en ziet er ook nog eens erg leuk uit. Een hoed dragen op een bohemian dress zie je ook erg vaak voorbij komen. Denk aan een bruine rieten hoed of een oranje velvet hoed. Veel kleuren zijn mogelijk. Soms zitten er ook nog wat studs erop. Rond de hoed zit er dan een soort band met studs. Voor op je hoofd heb je niet alleen maar een hoed. Je kunt namelijk ook een haarband in doen. De haarbanden zijn erg trendy op dit moment. Vaak zie je haarbanden met glitters erin of met bloemen erop. Verder kun je nog een leuke tas om doen die bij je outfit past. Ook kun je een riem toevoegen aan de outfit. Denk aan een leren, geweven riem. Of een bruine riem met details als bloemen. Bruine laarsjes erbij en je bent er helemaal klaar voor.   

Printjes

Je hebt ongelofelijk veel verschillende soorten printen. Elke print is weer bijzonder op zijn eigen manier. Bij de bohemian jurken heb je vaak prints en dessins door elkaar. Strepen, bloemen, unieke figuren, rondjes en nog veel meer. Heb je een lange jurk tot aan je enkels? Dan kun je natuurlijk veel verschillende prints hebben op je jurk. Omdat je naar een bruiloft gaat zou ik niet te veel print doen. Je valt namelijk erg veel op en wilt natuurlijk niet te erg opvallen.

Hakken

Eerder hadden we het over bruine laarzen. Wat ook erg leuk is om onder een bohemian jurk te doen zijn hakken. Je hebt een ruime keuze aan hakken. Je kunt kiezen voor simpele zwarte of witte hakken omdat je jurk ook al opvalt. Of toch liever met een leuk, vrolijk kleurtje onder een wat minder opvallende jurk. Het ligt er dus heel erg aan wat voor jurk je draagt. Heb je bijvoorbeeld een drukke (met veel prints)  jurk aan, kun je voor elegante, witte hakken gaan. Heeft je jurk niet veel kleur, kies dan voor fel gekleurde hakken. Je kan het helemaal stylen naar je eigen smaak.    

Hopelijk kun je nu zonder al te veel kledingstress naar de bruiloft kunt gaan en de dress dragen die perfect is voor jou.            

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer