Co-ord set voor dames: de zomer trend van 2024

by Berden Fashion

Hou je van moeiteloze en toch stijlvolle kleding? Dan is deze trend absoluut jouw ding! Deze zomer zullen we veel co-ord sets zien en wij zijn er dol op. De co-ord set is op talloze manieren te stijlen en geschikt voor iedere gelegenheid. Dit jaar is de set een echte musthave voor in jouw kledingkast! Ga jij naar een feestje of zit jij lekker thuis op de bank? Een co-ord set is altijd een uitstekende keuze. Ben jij benieuwd welke look jij kan creëren met deze trend? Lees dan snel verder!

De co-ord set; een échte musthave

Een co-ord set bestaat uit twee aparte kledingstukken die duidelijk bij elkaar horen. Denk bijvoorbeeld aan een top en broekje in dezelfde kleur, print of stof. Door de matchende top en broek of rok zie jij er gelijk goed gestyled uit. Daarnaast biedt de trend ook ontzettend veel outfit opties aan. Je kan beide kledingstukken combineren met andere items waardoor je een totaal nieuwe look creëert. Het is dus logisch dat wij deze zomer fan zijn van de co-ord set. 

Summer vibes

Bij het inpakken van jouw koffer mag een co-ord set niet ontbreken. Bijvoorbeeld een leuke set voor over jouw bikini. Denk aan een mooi gehaakte top met een matchende korte broek. Wil jij tijdens jouw vakantie juist leuke steden bezoeken? Dan is een co-ord set ook super leuk. Ga bijvoorbeeld voor een mooie midi rok met een bijpassende top en jij ziet er gelijk trendy uit tijdens jouw reis.

Casual

Voor een casual gelegenheid is een co-ord set ook een perfecte outfit keuze. Houd het vooral lekker simpel zonder te veel poespas. Kies bijvoorbeeld een set zonder print in een mooie kleur. Ga jij liever voor een felle kleur of ben je meer fan van een all-white look?

Comfy

Wil jij er ook thuis leuk uitzien in comfortabele kleding? Dan mag een loungeset zeker niet ontbreken. In de zomer is een korte broek met een T-shirt van joggingstof echt fantastisch. Zo zie jij er leuk en verzorgd uit wanneer er onverwachts bezoek komt, hoe fijn is dat! Ook een sport set is een hele comfortabele outfit. Dit hoef je namelijk niet alleen te dragen in de sportschool, maar voor thuis is een sport set ook erg fijn. Draag bijvoorbeeld een sportlegging met een matchende top en jij ziet er meteen sportief en comfortabel uit.  

Office chic

Zelfs op kantoor zien wij de co-ord set vaak terugkomen en met een reden: Een matchende set is de perfecte manier om er goed gestyled en verzorgd uit te zien op de werkvloer. Een geliefde keuze is een blazer met een bijpassende broek of midi rok. Zowel een oversized als een getailleerde blazer zijn goede opties. Maak de outfit unieker door de set in een felle kleur te dragen of met een leuke print. Balanceer jouw look door simpele hakken en neutrale make-up te dragen. Jij ziet er gegarandeerd fantastisch uit tijdens de volgende vergadering!

Feestelijk

Ook ‘s avonds tijdens het uitgaan is een co-ord set een super leuke outfit keuze. Ga voor een aansluitende set in het zwart en eventueel met wat glitters voor de fun. Draag bijvoorbeeld een pantalon in combinatie met een matchende crop top. Voor de warmere dagen zijn rokjes en shorts ook leuke opties.

Een co-ord set is dus voor elke gelegenheid een ontzettend makkelijke en modebewuste outfit. Kortom; de co-ord set hoort in jouw kledingkast thuis deze zomer!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer