Een groene broek combineren: zo kun je deze dragen!

by Berden Fashion

Ben jij een echte fan van de kleur groen? Dan zul je vast een toffe groene broek in de kast hebben hangen. Maar hoe kun je deze nou leuk combineren? Vaak combineren we opvallende kleuren enkel met wit, maar er zijn veel meer kleurencombinaties dan je denkt! Van lichtgroene broeken voor in de warme maanden tot donkergroene broeken in het najaar, in deze blog vertellen we hoe je een groene broek voor heren of dames het beste kunt combineren. Zo kun jij met zelfvertrouwen over straat!

Een groene broek voor dames combineren

Met een groene broek kun je ontzettend veel unieke combinaties maken. Zo passen kleuren als felroze en geel perfect bij een lichtgroene broek. Deze look is dan ook super voor de warmere maanden. Ook kun je kiezen voor een fleurige botanische top in het groen. Een monochrome look is namelijk super trendy en ziet er altijd stijlvol uit. Draag jouw outfit met een paar lichte sneakers of zomerse sandaaltjes.

Wanneer het wat kouder is, gaat de voorkeur vaak uit naar donkerdere kleuren zoals olijfgroen of kaki. Deze kleur is mooi te combineren met bijvoorbeeld een rode of bordeauxrode trui. Ook kleuren als zalm, geel, oranje, grijs, zwart en uiteraard wit zijn leuk met groen te combineren. Draag bijvoorbeeld een zwarte leren jas met een witte coltrui op een mooie groene broek en maak de look af met een paar stoere bikerboots. Wil jij de outfit wat eleganter en formeler maken? Kies dan voor een chique hak onder de outfit.

Een outfit is uiteraard niet compleet zonder de juiste accessoires. Maak jouw look af met een statement handtas in een opvallende kleur als fuschia of fel oranje. Wil jij jouw outfit wat simpeler houden? Draag dan neutrale kleuren zoals een beige riem of een zwarte sjaal. Ook gouden sieraden zijn een prachtige combinatie met groen. 


Nu jij op de hoogte bent van deze toffe kleurencombinaties, is het tijd om jouw outfit met zelfvertrouwen te dragen! Voor welke combinatie ga jij?

Een groene broek voor heren combineren

Groene broeken worden steeds vaker door mannen gedragen. Net als bij groene broeken voor vrouwen, zijn er bij mannen ook veel kleurencombinaties mogelijk. Voor een zomers feest is een lichtgroen pak voor mannen super trendy. Combineer deze met een wit overhemd en zwarte, beige of crèmekleurige loafers. Voor een meer casual look is een groene broek met een beige polo ook een toffe outfit keuze. Maak de outfit af met een paar witte sneakers.

Draag in de koudere maanden is een donkergroene broek in combinatie met een spijkerjack. Ook sterkere kleuren zoals marineblauw en zwart zijn toffe combinaties bij een groene broek. Draag een zwarte manteljas in de winter over jouw outfit en maak de look af met een paar stoere leren handschoenen. Op deze manier ga jij modieus het najaar tegemoet!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer