Trend: Trui met een opstaande kraag

by Berden Fashion

De trui met opstaande kraag, ook wel schipperstrui genoemd, is een trui die we nog vaak gaan zien gedurende herfst- en winterperiodes. Al enkele jaren heeft deze trui zichzelf bewezen als een stijlvol item. Daarnaast heeft de trui ook nog eens heel veel voordelen, waardoor het gezien wordt als een musthave voor iedere man. We zetten de voordelen allemaal voor je op een rij. Eén ding is zeker: Na het lezen van deze blog begrijp je waarom het een musthave is! 

Modieus

Allereerst is de trui met opstaande kraag een fantastisch kledingstuk om te combineren. Wanneer je naar kantoor gaat is de trui goed te combineren met een overhemd. Om het overhemd dan extra op te laten vallen, kun je de kraag ook nog omslaan. Naast kantoordagen is de trui ook goed te dragen bij ontspannen activiteiten. Denk hierbij aan een dagje weg met familie of vrienden. De enige kledingstukken die je nu nog nodig hebt om de look compleet te maken zijn bijvoorbeeld een basic T-shirt of jeans! Voor het kantoor is een nette schoen eronder ideaal, bij de ontspannen dagen een sneaker. 

Gewoon ideaal!

In de meeste gevallen zijn truien met een opstaande kraag gemaakt van dikke en warme materialen, wat natuurlijk ideaal is voor koudere dagen. Daarnaast heeft de trui een hoge kraag die extra bescherming biedt tegen de frisse wind. Erg fijn dat dit item gemakkelijk aan en uit te trekken is door de ritssluiting aan de voorkant van de trui. Afhankelijk van de temperatuur kun je een extra laag toevoegen of verwijderen. 

Duurzaam

Schipperstruien bestaan vaak uit materialen zoals wol en katoen. Een groot voordeel is dat deze materialen bekend staan om hun duurzaamheid. Wol en katoen kunnen lang meegaan en zijn goed bestand tegen slijtage door de jaren heen. Wanneer je kijkt naar termen van kwaliteit en levensduur zit je met een schipperstrui dus helemaal goed! 

Veerkracht

Door de hoogwaardige materialen behoudt de trui zijn vorm en kwaliteit, zelfs wanneer het vaak gewassen en gedragen wordt. Intensief gebruik heeft dus geen invloed op de schipperstrui! 

Of je nu een actief zeiler bent of gewoon op zoek bent naar een warme gevarieerde trui: De trui met opstaande kraag is geschikt! Deze truien bieden een tijdloze stijl, betrouwbaarheid en functionaliteit. Daarnaast zijn de warme en duurzame materialen ideaal voor koude dagen. Kortom: De schipperstrui is een musthave voor iedere man!

You may also like

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid. Accepteren Lees meer